Indické kuřecí korma (Chicken Korma)
Indická kuchyně je naprosto skvělá a stále více a více si získává oblibu Čechů. Důkazem toho je stále větší množství otevřených indických restaurací. Exotické koření dodává indické kuchyni typickou chuť
Indická kuchyně je naprosto skvělá a stále více a více si získává oblibu Čechů. Důkazem toho je stále větší množství otevřených indických restaurací. Exotické koření dodává indické kuchyni typickou chuť
Ovocné košíčky nemají konkurenci mezi ovocnými dezerty a jsou skvělým zákuskem na každé oslavě. Tyto košíčky jsou jako z cukrárny. Ovocné košíčky s pudinkem pečeme u nás doma celkem často.
Typická podzimní polévka, která vás prohřeje a skvěle chutná je právě ta dýňová. Dýně Hokkaidó je skvělou surovinou v kuchyni. Zdravá dýňová polévka se semínky Tato zdravá dýňová polévka se
Řízky má ráda většina z nás. Vepřové maso bývá tužší a je potřeba s ním podle toho zacházet. Jak tedy připravit dokonalé vepřové řízky? Křehké a šťavnaté vepřové řízky začínají
Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí. Na některé se občas v
Málokterá studená omáčka je proslavená stejně jako kečup. Každý ho dělá jinak, žádný recept není špatně. Vyzkoušejte náš domácí kečup s česnekem. Nejlepší domácí kečup s česnekem je recept, který jsem
Bramboráky patří mezi tradiční pochoutku české kuchyně. Můžete si je dopřát samotné, se zelím, různě plněné se šunkou, slaninou, sýrem aj., či jako přílohu k různým omáčkám. Také máte rádi
Gulášová polévka je tradiční uherská polévka, která se připravuje z hovězího masa, ale velice podobnou a chuťově velmi dobrou gulášovku připravíte i z masa vepřového. Gulášová polévka z vepřového masa
Pečené maso je výborné a křehké pokud jej pečeme správně. Připravte si pečená kuřecí stehna s výborným masovým výpekem. Nejlepší pečená kuřecí stehna je velice snadný a rychlý recept, který
Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě trápí při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou je popis ingrediencí. Na některé se občas v