Rozlítaní ptáčci z hovězího masa
Milujete španělské ptáčky, ale nechcete je balit do závitků? Připravte si tzv. rozlítané ptáčky s plátky hovězího masa a lahodnou okurkovou omáčkou. Rozlítaní ptáčci z
Hovězí carpaccio s rukolou a parmazánem
Hovězí carpaccio je lehký italský předkrm z tenkých plátků syrového masa, obvykle hovězí svíčkové, podávaný za studena. Tento elegantní pokrm je ideální pro milovníky jednoduché,
Zavařené ďábelské tousty
Výborná směs plná masa a zeleniny, kterou si navíc můžete zavařit potěší každého strávníka. Hodí se totiž nejen na topinky, ale i ke špagetám a
Luxusní hovězí guláš
Guláš je klasikou všech klasik. Jednoduchý, ale za to výborný pokrm z hovězího masa, který můžeme považovat jako tradiční české jídlo. Vyzkoušejte naší verzi hovězího
Hovězí roštěná s rýží
Roštěnky jsou velice oblíbenou pochoutkou z hovězího masa, které se doplňují lahodnou omáčkou a nejčastěji se podávají k rýži nebo vařeným bramborám. Hovězí roštěná s
Hovězí po burgundsku – Bœuf bourguignon
Hovězí po burgundsku, kterému ve Francii neřeknou jinak než Bœuf bourguignon je specialita francouzské kuchyně, která se připravuje z hovězího masa na víně a servíruje
Pravý hovězí guláš
Francouzi mají hovězí po burgundsku, Maďaři připravují perkelt a my Češi máme hovězí guláš. Každý jej připravuje po svém, ale základem vždy musí být zarestovaná
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky, známé také jako köttbullar, jsou klasickým jídlem, které se stalo synonymem pro švédskou kuchyni. Tyto malé, slané kuličky jsou vyrobeny z směsi
TATARSKÝ BIFTEK: Jak namíchat tatarák?
Tatarský biftek neboli tatarák je oblíbeným pokrmem, který se těší velké oblibě mezi milovníky masa po celém světě. Namíchejte si svůj tatarský biftek doma. Tatarský
Enchiladas s mletým hovězím masem
Když se řekne mexická kuchyně, určitě se každému vybaví tortilly, fazole, chilli papričky a rajčatové salsy. Enchiladas obsahují vše uvedené a potěší i náročnější strávníky.