Recepty

, ,

Rajčatový salát s vejci

  • 0 / 5

Konzumace rajčat prý ovlivňuje i naši náladu. Může za to tyramin, který obsahují ve velké míře především velmi zralé plody. U nás se jí rajčata

,

Výborný salát z červené řepy

  • 0 / 5

Červená řepa je prospěšná zdraví a bohatá na vitamíny. Lze z ní připravit několik výborných pokrmů a řepa dodá jídlu nezaměnitelnou barvu a chuť. Řepu

Okurkový salát na uskladnění

  • 0 / 5

Okurky jsou skvělé po celý rok, ale jedině během léta, si je můžeme pěstovat sami na zahrádce a vychutnat si jejich skvělou chuť. My jíme

,

Křupavé kvašáky (nejlepší recept)

  • 0 / 5

Typickým letním receptem jsou kvašáky neboli nakládané okurky ve slaném nálevu. Nepleťte si kvašené okurky s těmi nakládanými a sterilovanými, které se zavařují. Křupavé kvašáky

Klasický vajíčkový salát s majonézou

  • 0 / 5

Milujete vajíčkový salát? Tak Vám určitě nesmí na Velikonoce chybět tento vajíčkový salát s majonézou. U nás doma se dříve dělával tento klasický vajíčkový salát

Hospodský zelný salát (sladkokyselý)

  • 5 / 5

Česká verze oblíbeného salátu coleslaw, který se připravuje také z bílého zelí. Tento hospodský zelný salát dostanete nejčastěji jako oblohu k jídlu v bufetu nebo

Výborný ředkvičkový salát s jarní cibulkou

  • 0 / 5

Výborný ředkvičkový salát s jarní cibulkou Výborný ředkvičkový salát s jarní cibulkou je velmi jednoduchý na přípravu. Je to jarní i letní salátek, který se hodí

Nejlepší domácí kysané zelí do sklenic

  • 0 / 5

Nejlepší domácí kysané zelí do sklenic Nejlepší domácí kysané zelí do sklenic je typicky podzimní záležitost. Kysané zelí do sklenic se dělá nejlépe z kruhárenského (podzimního)

Nejlepší těstovinový salát s kuřecím

  • 0 / 5

Nejlepší těstovinový salát s kuřecím Nejlepší těstovinový salát s kuřecím je salát, který připravuji docela často. Při přípravě těstovinových salátů se zeleninou je většinou volba zeleniny

Luxusní šopský salát (se zálivkou)

  • 5 / 5

Luxusní šopský salát (se zálivkou) Luxusní šopský salát (se zálivkou) je typické a tradiční bulharské jídlo. Základem tohoto lehkého salátu známého také jako “šopák” je čerstvá