Recepty

Hrachová polévka se slaninou a krutony

  • 0 / 5

Zeleninové polévky se připravují nejčastěji ve formě hustějších krémů a tato hrachová polévka není výjimkou. Ozdobte ji slaninou a krutony a vaši strávníci vás jistě

Pravá krkonošská kulajda ze sušených hub

  • 0 / 5

Kulajda je tradiční česká polévka, která je charakteristická svou sladkokyselou chutí s koprem. Kulajdu připravíte ze sušených, ale i čerstvý či nakládaných hub. Základními surovinami

Chřestová polévka ze zeleného chřestu

  • 5 / 5

Tato luxusní polévka se připravuje v chřestové sezóně, která je však velmi krátká. Jemná, zdravá a chutná polévka, kterou doporučuji připravit i náročnějším strávníkům. Chřestová

, ,

Krémová batátová polévka

  • 0 / 5

Batáty jsou sladké brambory, které jsou hodně oblíbené nejen v Americe. Poslední dobou bývají oblíbené i u nás. Batáty můžete vařit, péct i smažit. Výborné

Tradiční hospodská dršťková polévka

  • 0 / 5

Tuto polévku jedni milují a jiní nenávidí, a to především, protože je připravena z vnitřností, konkrétně z drštěk, což jsou kravské žaludky. Tradiční hospodská dršťková

Zelená jarní polévka (nejen na Zelený čtvrtek)

  • 0 / 5

Velikonoce je nejvýznamnější křesťanský svátek, který je spojen s vítáním jara. Tato zelená polévka je ideální tip na Zelený čtvrtek, který předchází Velkému pátku a

Krémová cuketová polévka

  • 5 / 5

Zeleninové polévky jsou jednoduché na přípravu, bohaté na vitamíny a zároveň velmi chutné. Postup je vždy stejný, zelenina se uvaří, rozmixuje, dochutí a popřípadě zjemní

Zelná polévka s klobásou (zelňačka)

  • 0 / 5

Hledáte ideální polévku, která se hodí do chladného počasí a zároveň vám dodá vitamíny a zasytí vás? Pak hledáte zelňačku! Zelná polévka s klobásou a

Zdravá dýňová polévka se semínky

  • 0 / 5

Typická podzimní polévka, která vás prohřeje a skvěle chutná je právě ta dýňová. Dýně Hokkaidó je skvělou surovinou v kuchyni. Zdravá dýňová polévka se semínky

Fitness dýňová polévka (Břicháč Tom)

  • 0 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí.