Luxusní tatarák z uzeného lososa
Nejznámější tatarský biftek neboli tatarák je u nás ze syrového hovězího masa, které se smíchá spolu s dalšími ingrediencemi. Lze však připravit i tataráček z
Výborná ředkvičková pomazánka s vejci
Ředkvička je kořenová zelenina a její pálivá chuť je skvělá. Kalorická hodnota je nízká (40 KJ na 50 gramů). Ředkvičky obsahují velké množství vlákniny a
Nejlepší tuňáková pomazánka s cottage
Pomazánky jsou v Čechách velice oblíbené a důkazem toho může být například široký sortiment ‚průmyslově‘ vyráběných výrobků. Pomazánky však nemusí být nutně nezdravé a ošizené.
Pesto z medvědího česneku
Máte rádi medvědí česnek? Tak v tomto případě děláte pro své zdraví určitě dobře. Medvědí česnek je přírodním antibiotikem, antioxidantem a bohatým zdrojem vitaminu C.
Retro vajíčková pomazánka od babičky
Vejce je jedním ze symbolů Velikonoc a často se stává, že i ve vaší lednici najdete hojné množství ať barvených, tak nebarvených vajíček. Co s
Luxusní vajíčková pomazánka (velikonoční)
Vejce je jedním ze symbolů Velikonoc a často se stává, že i ve vaší lednici najdete hojné množství ať barvených, tak nebarvených vajíček. Co s
Nejlepší vajíčková pomazánka všech dob
Vejce je jedním ze symbolů Velikonoc a může se stát, že vám vaši malí koledníci přinesou mnoho vajíček z koledy. Co s přebytkem vajec? Odpověď
Nejlepší lososová pomazánka
Uzený losos je delikatesa, která nepatří k levným surovinám a pokud po něm sáhnete, rozhodně vyzkoušejte tuto pomazánku. Nejlepší lososová pomazánka se připravuje z čerstvého
Nejlepší bůčková pomazánka Pohlreich
Češi mají rádi vepřové maso a bůček je oblíbenou pochoutkou mnoha lidí. Zkusili jste si z pečeného bůčku připravit třeba tuto lahodnou pomazánku? Nejlepší bůčková
Tradiční rybí pomazánka z olejovek
Rybí maso je velmi zdravé, protože obsahuje omega-3 a omega-6 mastné kyseliny a další vitamíny a minerály. K opečené bagetce je výborná právě tato rybí