Recepty

, ,

SLONÍ ŽRÁDLO: Luxusní pomazánka s vajíčkem

  • 0 / 5

Sloní žrádlo je nejenže vtipný název pro oblíbenou pomazánku, ale navíc skvěle chutná. Je ideální na chlebíčky a můžete je připravit v pikantní nebo klasické

, ,

Jednoduché guacamole

  • 0 / 5

Avokádové guacamole je lahodný mexický dip, který je oblíbený po celém světě pro svou svěžest, krémovou texturu a výraznou chuť. Připravte sobě nebo své rodině

, ,

TATARSKÝ BIFTEK: Jak namíchat tatarák?

  • 0 / 5

Tatarský biftek neboli tatarák je oblíbeným pokrmem, který se těší velké oblibě mezi milovníky masa po celém světě. Namíchejte si svůj tatarský biftek doma. Tatarský

, ,

Nejlepší hovězí tatarák Pohlreich

  • 0 / 5

Tatarský biftek neboli také hovězí tatarák je jedním z nejoblíbenějších hospodských jídel. Ačkoli se jeho příprava může zdát náročná, opak je pravdou. Nejlepší hovězí tatarák

Nejlepší avokádové guacamole

  • 0 / 5

Pokud jste někdy ochutnali mexickou kuchyni, určitě jste se setkali s guacamole, jehož hlavní ingrediencí je avokádo. Mexičané tuto pomazánku podávají nejen k tortilla chipsům,

, ,

Babiččin bramborový salát (výborný a lehký)

  • 5 / 5

Každý by se zapřísáhl, že zná recept na ten jediný a pravý bramborový salát a přes to vlak nejede. Já vám v receptu níže popíšu

,

Pikantní tvarůžková pomazánka

  • 0 / 5

Olomoucké tvarůžky obsahují vysoký obsah bílkovin, málo sacharidů a minimální množství tuků. Najdeme v nich také vyšší obsah vápníku a díky své nízké energetické hodnotě

, ,

Luxusní játrová paštika

  • 0 / 5

Játra jsou kvalitním zdrojem bílkovin  a jsou skvělou potravinou, kterou se nemusíte bát zařadit do svého jídelníčku. Jsou bohatá na železo, vitamíny skupiny B a

Luxusní česneková pomazánka (tvarohová)

  • 0 / 5

Česnek považujeme za surovinu, bez které se neobejde snad žádná domácnost. U nás v rodině ho každý využívá přímo ve velkém. Česnek můžeme využít nejen

Pórková pomazánka z tvarohu

  • 0 / 5

Nejvíc zdravých látek je v syrovém pórku, ale můžeme ho i krátce povařit nebo zapéct. Při vaření využíváme především bílý stonek, ale zelené listy mají