Recepty

, ,

Luxusní játrová paštika

  • 0 / 5

Játra jsou kvalitním zdrojem bílkovin  a jsou skvělou potravinou, kterou se nemusíte bát zařadit do svého jídelníčku. Jsou bohatá na železo, vitamíny skupiny B a

Luxusní česneková pomazánka (tvarohová)

  • 0 / 5

Česnek považujeme za surovinu, bez které se neobejde snad žádná domácnost. U nás v rodině ho každý využívá přímo ve velkém. Česnek můžeme využít nejen

Pórková pomazánka z tvarohu

  • 0 / 5

Nejvíc zdravých látek je v syrovém pórku, ale můžeme ho i krátce povařit nebo zapéct. Při vaření využíváme především bílý stonek, ale zelené listy mají

Domácí švestková povidla

  • 0 / 5

Švestky jsou ideálním pomocníkem při redukci váhy. Konzumujte je hlavně syrové, také sušené či neslazená povidla jako dochucovadlo. Jestliže je necháme na stromě déle, vytvoří

, , ,

Výborná cuketová pomazánka

  • 5 / 5

Cuketa je jedním z nejdravějších druhů zeleniny. Obsahuje spoustu vitamínů, je zdravá a výborně chutná. Cuketa je vhodná při jakékoli redukční dietě. Během léta můžete

, ,

Avokádová pomazánka s rajčaty

  • 0 / 5

Avokádo má málo cukru, ale hodně vlákniny, takže po něm máte pocit sytosti. Složení mastných kyselin je také překvapující, je podobné olivovému oleji. Avokádo má

, ,

Nejlepší hummus s tahini

  • 0 / 5

Hummus je chutná pomazánka připravovaná z cizrny, sezamové pasty a dalších ingrediencí. Připravte si tuto pochoutku ze středního východu sami doma. Nejlepší hummus s tahini

Cibulové chutney (marmeláda)

  • 0 / 5

Chutney [čatní] je dochucovací omáčka pocházející z Indie a často se připravuje rozvařením ovoce, zeleniny a dalších surovin. Cibulové čatní také najdete pod pojmem cibulová

,

Luxusní tatarák z uzeného lososa

  • 0 / 5

Nejznámější tatarský biftek neboli tatarák je u nás ze syrového hovězího masa, které se smíchá spolu s dalšími ingrediencemi. Lze však připravit i tataráček z

, ,

Výborná ředkvičková pomazánka s vejci

  • 0 / 5

Ředkvička je kořenová zelenina a její pálivá chuť je skvělá. Kalorická hodnota je nízká (40 KJ na 50 gramů). Ředkvičky obsahují velké množství vlákniny a