Pikantní tvarůžková pomazánka

Pikantní tvarůžková pomazánka
  • Čas přípravy
    15 minut
  • Doba vaření
    0 minut
  • Porce
    5
  • Zhlédnutí
    53

Olomoucké tvarůžky obsahují vysoký obsah bílkovin, málo sacharidů a minimální množství tuků. Najdeme v nich také vyšší obsah vápníku a díky své nízké energetické hodnotě je můžeme zařadit do redukční diety. Můžeme z nich připravit hned několik teplých i studených pokrmů. Dnes z nich připravíme pomazánku.

Pikantní tvarůžková pomazánka je především výtečná, ale také velmi rychlá a snadná na přípravu. Zamícháme pár surovin a máme hotovo. Skvěle se hodí k oblíbenému pečivu jako rychlá svačinka.

Suroviny – Pikantní tvarůžková pomazánka

  • Tvarůžky
  • Měkký tvaroh
  • Ricotta
  • Česnek
  • Cibule červená
  • Paprika mletá
  • Drcený kmín
  • Chilli mleté

Postup přípravy – Pikantní tvarůžková pomazánka

  • Do středně velké misky nastrouháme tvarůžky najemno a červenou cibuli nakrájíme nadrobno.
  • K tvarůžkům a cibuli přidáme měkký tvaroh, ricottu a prolisovaný stroužek česneku.
  • Přidáme mletou červenou papriku, drcený kmín a chilli dle chuti.
  • Důkladně promícháme, dáme vychladit do lednice a poté můžeme podávat s oblíbeným pečivem.

Vyzkoušejte také:

Suroviny

Pikantní tvarůžková pomazánka

    Mohlo by se vám líbit

    Ohodnotit recept

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..