Zapečené brambory se šunkou a vejcem
Zapečené brambory patří mezi klasiky české kuchyně, které nikdy nezklamou. Tento recept přináší barevnou a chuťově bohatou variantu, kde můžeme smíchat dohromady to, co často najdeme doma v lednici nebo
Tradiční čočka na kyselo s vejcem a párky je sytý pokrm, který nikdy nezklame. Spojení jemně nakyslé čočky, vařeného vejce a kvalitních uzenin tvoří harmonii chutí, která potěší každého milovníka
Šťavnatý vepřový plátek podávaný s lahodnou omáčkou je ideální volbou pro vydatný oběd i večeři. Kombinace jemně propečeného masa a výrazné omáčky potěší každého milovníka poctivé domácí kuchyně. Vepřový plátek
Pokud hledáte dezert, který krásně vypadá, skvěle chutná a potěší každého milovníka sladkého, tak tento dort je tou pravou volbou. Navíc jeho vůně při pečení provoní celou kuchyň a potěší
Jestli máte rádi krémové dezerty a karamelově kořeněnou chuť sušenek Lotus, tenhle cheesecake si zamilujete na první sousto. Je ideální jako slavnostní dort i rychlé pohoštění ke kávě – jednoduchý
Milujete španělské ptáčky, ale nechcete je balit do závitků? Připravte si tzv. rozlítané ptáčky s plátky hovězího masa a lahodnou okurkovou omáčkou. Rozlítaní ptáčci z hovězího masa je výborný český
Máte rádi burgery a omrzely vás vakuované briošky, které se drolí a chutnají nevábně? Připravte si svoje vlastní doma. Není to zas taková věda, i já je podle tohoto receptu
Obalovaný květák je nestárnoucí klasika, která potěší nejen vegetariány. Křupavý zlatavý trojobal a jemně uvařený květák uvnitř tvoří chutné jídlo, které si snadno připravíte i doma. Nejlepší obalovaný květák je
Plněné bramborové knedlíky s uzeným masem jsou srdcem tradiční české kuchyně – syté, poctivé a provoněné domovem. V kombinaci s osmaženou cibulkou a jemným špenátem tvoří neodolatelný nedělní oběd, na
Polévka z květáku je jemná, sytá a příjemně zahřívá – ideální volba pro chladnější dny. Její sametová textura a jemná chuť potěší milovníky tradiční i moderní kuchyně. Krémová květáková polévka je