Recepty

  • 5
  • 0

Zapečené brambory se šunkou a vejcem

Zapečené brambory patří mezi klasiky české kuchyně, které nikdy nezklamou. Tento recept přináší barevnou a chuťově bohatou variantu, kde můžeme smíchat dohromady to, co často najdeme doma v lednici nebo

Continue Reading
  • 46
  • 0

Jednoduchá čočka na kyselo

Tradiční čočka na kyselo s vejcem a párky je sytý pokrm, který nikdy nezklame. Spojení jemně nakyslé čočky, vařeného vejce a kvalitních uzenin tvoří harmonii chutí, která potěší každého milovníka

Continue Reading
  • 1 171
  • 0

Vepřový plátek s omáčkou

Šťavnatý vepřový plátek podávaný s lahodnou omáčkou je ideální volbou pro vydatný oběd i večeři. Kombinace jemně propečeného masa a výrazné omáčky potěší každého milovníka poctivé domácí kuchyně. Vepřový plátek

Continue Reading
  • 48
  • 0

Jahodový cheesecake pečený

Pokud hledáte dezert, který krásně vypadá, skvěle chutná a potěší každého milovníka sladkého, tak tento dort je tou pravou volbou. Navíc jeho vůně při pečení provoní celou kuchyň a potěší

Continue Reading
  • 36
  • 0

Lotus cheesecake z mascarpone nepečený

Jestli máte rádi krémové dezerty a karamelově kořeněnou chuť sušenek Lotus, tenhle cheesecake si zamilujete na první sousto. Je ideální jako slavnostní dort i rychlé pohoštění ke kávě – jednoduchý

Continue Reading
  • 242
  • 0

Rozlítaní ptáčci z hovězího masa

Milujete španělské ptáčky, ale nechcete je balit do závitků? Připravte si tzv. rozlítané ptáčky s plátky hovězího masa a lahodnou okurkovou omáčkou. Rozlítaní ptáčci z hovězího masa je výborný český

Continue Reading
  • 226
  • 0

Máslové briošky na burger

Máte rádi burgery a omrzely vás vakuované briošky, které se drolí a chutnají nevábně? Připravte si svoje vlastní doma. Není to zas taková věda, i já je podle tohoto receptu

Continue Reading
  • 34
  • 0

Nejlepší obalovaný květák

Obalovaný květák je nestárnoucí klasika, která potěší nejen vegetariány. Křupavý zlatavý trojobal a jemně uvařený květák uvnitř tvoří chutné jídlo, které si snadno připravíte i doma. Nejlepší obalovaný květák je

Continue Reading
  • 36
  • 0

Babiččiny bramborové knedlíky s uzeným masem

Plněné bramborové knedlíky s uzeným masem jsou srdcem tradiční české kuchyně – syté, poctivé a provoněné domovem. V kombinaci s osmaženou cibulkou a jemným špenátem tvoří neodolatelný nedělní oběd, na

Continue Reading
  • 24
  • 0

Krémová květáková polévka

Polévka z květáku je jemná, sytá a příjemně zahřívá – ideální volba pro chladnější dny. Její sametová textura a jemná chuť potěší milovníky tradiční i moderní kuchyně. Krémová květáková polévka je

Continue Reading