Recepty

,

Smažené čínské nudle s kuřecím (Chow Mein)

  • 0 / 5

Smažené čínské nudle jsou u nás velmi oblíbené díky asijským menšinám, které tento pokrm připravují ve svých restauracích na mnoho způsobů. Tyto nudle jsou z

,

Pravé milánské špagety (s mletým masem)

  • 5 / 5

Špagety jsou skvělé, ať  už připravujete boloňské, carbonara, aglio e olio nebo uhlířské. Pokud máte rádi boloňské ragú, tak milánské špagety vás rozhodně neurazí.  Pravé

,

Tradiční vietnamské závitky Nem rán

  • 0 / 5

Díky početné menšině obyvatel původně z Vietnamu jsou u nás rozšířená jídla vietnamské kuchyně. Jednou takovou všeobecně známou pochoutkou jsou vietnamské závitky tzv. Nem rán.

,

Vepřové maso na hrášku s omáčkou

  • 0 / 5

Nevíte, co připravit z vepřového plecka nebo pečeně? Vyzkoušejte jednoduchý vepřový plátek na hrášku s omáčkou a rýží, který si zamilují i vaše děti. Vepřové

Fitness kuře na paprice (Břicháč Tom)

  • 0 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě trápí při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou je popis ingrediencí.

Pravý vepřový debrecínský guláš

  • 0 / 5

Guláše jsou pokladem nejen české gastronomie. Gulášů je mnoho variant a podob. Od hovězího, přes zvěřinový až po vegetariánský guláš z hlívy ústřičné. Debrecínský guláš

,

Těstoviny s bazalkovým pestem

  • 0 / 5

Pesto alla genovese je zelená omáčka, jejíž hlavní složkou je bazalka. Pesto je považováno za jednu z nejjednodušších forem omáček na těstoviny a vy si

,

Masové kuličky v rajské omáčce

  • 5 / 5

Masové kuličky jsou velmi známou pochoutkou a dají se připravovat na různé způsoby. Určitě znáte masové kuličky z obchodního řetězce IKEA, ale za zmínku určitě

,

Thajské Pad Thai s omáčkou

  • 5 / 5

Thajské Pad Thai s omáčkou Thajské Pad Thai s omáčkou je národní jídlo Thajska. Tato verze je klasická verze se všemi surovinami, které neodmyslitelně do Pad

,

Staročeské šunkofleky s uzeným masem

  • 1 / 5

Staročeské šunkofleky s uzeným masem Staročeské šunkofleky s uzeným masem jsou tradičním pokrmem, které vařily už naše prababičky a v české kuchyni jsou velmi oblíbeným