Recepty

Nejlepší zelňačka se smetanou a bramborem

  • 0 / 5

Nejlepší zelňačka se smetanou Nejlepší zelňačka se smetanou je oblíbené jídlo v naší rodině. Zelňačka nebo také zelná polévka je typická česká polévka, která obsahuje

,

Obalovaná smažená cuketa (i v těstíčku)

  • 0 / 5

Obalovaná smažená cuketa (i v těstíčku) Obalovaná smažená cuketa je naše oblíbená letní pochoutka. Cuketu pěstujeme na zahrádce, takže je pro nás v letních měsících

,

Kuřecí závitky plněné šunkou a sýrem

  • 5 / 5

Kuřecí závitky plněné šunkou a sýrem Kuřecí závitky plněné šunkou a sýrem jsou opravdu chutné. Jsou jednoduché a rychlé na přípravu a zvládne je opravdu

,

Losos pečený v troubě se zeleninou

  • 5 / 5

Losos pečený v troubě se zeleninou Losos pečený v troubě se zeleninou je chutná, zdravá a rychlá alternativa oběda či večeře. Ryby jsou zdravé a

,

Obalovaný smažený hermelín s bramborem

  • 5 / 5

Obalovaný smažený hermelín Obalovaný smažený hermelín je delikatesa. Není to příliš zdravé jídlo, ale ráda si ho sem tam připravím. Recept na smažený hermelín je

,

Klasický květákový mozeček podle babičky

  • 0 / 5

Klasický květákový mozeček Klasický květákový mozeček je jednoduché, zdravé a dobré vegetariánské jídlo. Plnohodnotné jídlo vykouzlíte během chvilky a pochutná si celá rodina. Suroviny na

,

Výborný smažený květák podle Pohlreicha

  • 0 / 5

Výborný smažený květák podle Pohlreicha Výborný smažený květák není žádná věda, ale přesto je to skvělé sezónní jídlo. Květák v sezóně nestojí moc peněz a

,

Kuřecí na kedlubnách se šťouchaným bramborem

  • 5 / 5

Kuřecí na kedlubnách se šťouchaným bramborem Kuřecí na kedlubnách se šťouchaným bramborem je vlastně dost podobné jako maso na mrkvi, ale místo mrkve používáme kedlubnu

,

Tradiční čevabčiči s bramborem, cibulí a hořčicí

  • 5 / 5

Tradiční čevabčiči s bramborem, cibulí a hořčicí Tradiční čevabčiči s bramborem, cibulí a hořčicí je masový pokrm z mletého masa na způsob karbanátků. Čevabčiči je

,

Bezkonkurenční křupavé bramboráčky

  • 0 / 5

Bezkonkurenční křupavé bramboráčky Bezkonkurenční křupavé bramboráčky se dají jíst samotné, ale perfektně se hodí jako příloha k českým jídlům např. k našemu hovězímu guláši nebo