Recepty

,

Grilované špízy z mletého masa

  • 5 / 5

K letní sezóně patří grilování a kromě klasických steaků, sýrů a ryb můžete grilovat také mleté maso. Připravte si tyto exotické špízy s čerstvým koriandrem.

Cibulové chutney (marmeláda)

  • 0 / 5

Chutney [čatní] je dochucovací omáčka pocházející z Indie a často se připravuje rozvařením ovoce, zeleniny a dalších surovin. Cibulové čatní také najdete pod pojmem cibulová

,

Bramborák s cuketou a uzeným masem

  • 0 / 5

Máte přebytek cuket a nevíte si s nimi rady? Vyzkoušejte bramborák s cuketou, bramborem a uzeným masem. Bramborák s cuketou a uzeným masem je skvělý

Babiččin domácí kečup

  • 5 / 5

K letní sezóně nepochybně patří zpracovávání surovin ze zahrady. Pokud jste už přejedení lečem, tak vyzkoušejte tento skvělý domácí kečup od mé babičky. Babiččin domácí

,

Koprová omáčka Pohlreich

  • 0 / 5

Koprová omáčka je skvělý sezónní recept, který dokáže připravit opravdu každý. Připravte si koprovku jako od šéfa z bešamelu. Koprová omáčka Pohlreich je skvělý letní

Nejlepší vláčná bábovka

  • 0 / 5

Bábovka je asi jeden z nejrozšířenějších dezertů u nás vůbec. Připravte si dokonale vláčnou bábovku raz dva. Nejlepší vláčná bábovka je velice snadná a rychlá

Nejlepší nakládané okurky (vítězný recept)

  • 5 / 5

K letní sezóně neodmyslitelně patří nakládané okurky a jejich domácí příprava. Vyzkoušejte náš osvědčený recept na nejlepší okurky ve sladko-kyselém nálevu. Nejlepší nakládané okurky jsou vždy

Smažené žampiony plněné hermelínem

  • 0 / 5

Máte rádi smažené žampiony? Pak určitě vyzkoušejte tyto žampiony trochu jinak, a to plněné hermelínem! Smažené žampiony plněné hermelínem je skvělé vegetariánské jídlo, které mé

,

Plněné papriky mletým masem (pečené v troubě)

  • 0 / 5

Papriky patří mezi oblíbenou zeleninu, jsou plné vitamínů a minerálů jako je hořčík, fosfor, vápník, draslík a ve zdravém jídelníčku by určitě neměly chybět. Veškeré

Výborná hrachová kaše od babičky

  • 0 / 5

Hrách je důležitá luštěnina a její plody obsahují vitamíny skupiny B, fosfor, draslík, vápník i hořčík. Kvete od října do dubna. Na talíři bychom ho