Nejlepší bavorské vdolky (jako peříčko)
Smažený dezert, který se rozpadá na jazyku a potěší každý mlsný jazyk - to jsou bavorské vdolečky jako peříčko. :) Nejlepší bavorské vdolky (jako peříčko) je smažený dezert, který nejčastěji
Smažený dezert, který se rozpadá na jazyku a potěší každý mlsný jazyk - to jsou bavorské vdolečky jako peříčko. :) Nejlepší bavorské vdolky (jako peříčko) je smažený dezert, který nejčastěji
Rybí maso je velmi zdravé, protože obsahuje omega-3 a omega-6 mastné kyseliny a další vitamíny a minerály. K opečené bagetce je výborná právě tato rybí pomazánka z olejovek. Tradiční rybí
Steak z tuňáka je specialita, kterou si můžete připravit na grilu, pánvi i v troubě. Cenově je tato ryba sice o něco dražší, ale chutná skvěle a navíc obsahuje mnoho
Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí. Na některé se občas v
Zeleninové polévky jsou jednoduché na přípravu, bohaté na vitamíny a zároveň velmi chutné. Postup je vždy stejný, zelenina se uvaří, rozmixuje, dochutí a popřípadě zjemní smetanou. Cuketový krém musíte vyzkoušet!
Hledáte ideální polévku, která se hodí do chladného počasí a zároveň vám dodá vitamíny a zasytí vás? Pak hledáte zelňačku! Zelná polévka s klobásou a bramborem, zkráceně zelňačka je výborná
Češi milují smažená jídla. Ať už se jedná o řízek, smažené sýry nebo právě hospodskou specialitu, které lidově nikdo neřekne jinak než pašerák. Smažená pašerácká kapsa "Pašerák" je velmi podobný
Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí. Na některé se občas v
Kouzlo zeleninových omáček k masu je všeobecně známo. Svíčková na smetaně je toho důkazem. Zkuste si připravit vepřové plátky s lahodnou omáčkou z pečené zeleniny. Vepřové plátky s omáčkou z
Tato výborná sladká pochoutka vznikla na Novém Zélandu, kde byste ji určitě neměli zapomenout ochutnat. My si ji dnes připravili doma a pokud umíte upéct pusinky, tak zaručeně zvládnete i