Recepty

  • 1 750
  • 1

Grilovaný hermelín v alobalu

Grilovací sezóna je v plném proudu a kromě masa a zeleniny se perfektně na gril hodí také sýry. Hermelín je jedním z nejoblíbenějších sýrů na grilování vůbec. Připravte jej v

Continue Reading
  • 1 221
  • 0

Filety z candáta na grilu

Ryby jsou úžasnou surovinou, kterou doporučuji nevynechat během letního grilování. Kromě toho, že správně udělaná ryba je chuťově velmi dobrá, tak je rybí maso také zdravé. Candát je jedna z

Continue Reading
  • 1 505
  • 0

Grilovaný pstruh s citronem a bylinkami

Grilovací sezóna začala a jednou z úžasných surovin na gril jsou ryby. Pstruh je sladkovodní ryba, která se na gril perfektně hodí a lze ji u nás dostat čerstvou například

Continue Reading
  • 1 075
  • 1

Nejlepší kuřecí na kari s jablíčky

Kuřecí kari neboli kari kuře je pokrm, který pochází z indického subkontinentu. Běžně se vyskytuje na indickém subkontinentu, jihovýchodní Asii, Karibiku a Velké Británii. My si připravuje takovou českou verzi,

Continue Reading
  • 1 859
  • 2

Luxusní chilli con carne

Chili známé také jako chilli con carne (v překladu doslova papričky s masem) je texaský dušený pokrm, který je známý svou pikantní chutí se silnou vůní hovězího masa. Luxusní chilli

Continue Reading
  • 2 478
  • 7

Křupavé kvašáky (nejlepší recept)

Typickým letním receptem jsou kvašáky neboli nakládané okurky ve slaném nálevu. Nepleťte si kvašené okurky s těmi nakládanými a sterilovanými, které se zavařují. Křupavé kvašáky připravoval můj děda a tento

Continue Reading
  • 1 607
  • 1

Nejlepší vláčná bublanina s třešněmi

Bublanina je sladký druh pečiva, která patří mezi třené buchty. Příprava bublaniny je velice jednoduchá. Vytvoří se těsto, které se nalije do pekáčku, poklade se oblíbeným ovocem a upeče se

Continue Reading
  • 2 493
  • 1

Nejlepší špízy v troubě Pohlreich

Protože letních a jednoduchých jídel není nikdy dost, rozhodla jsem se přidat i recept na jednoduché špízy (ražniči) z trouby. Nejlepší špízy v troubě Pohlreich jsou klasické špízy, které si

Continue Reading
  • 1 655
  • 1

Nejlepší segedínský guláš

Klasický segedínský guláš je původem z Maďarska a je to v podstatě obdoba klasického guláše do kterého se přidá větší množství papriky a kysané zelí. Nejlepší segedínský guláš připravuji celkem často

Continue Reading
  • 1 669
  • 0

Luxusní smažený sýr Pohlreich

Říká se, že smažený sýr by měl být českým národním jídlem. Tato dnes už klasika je k dostání snad ve všech restauracích a stáncích rychlého občerstvení. Luxusní smažený sýr je obalovaný

Continue Reading