Pravý segedínský guláš (Segedín)
Pravý segedínský guláš (Segedín) Pravý segedínský guláš je oblíbená omáčka především ke knedlíkům. Důležitými surovinami jsou kysané zelí a vepřové maso. Segedínský guláš lze připravit
Nejlepší domácí sekaná podle Pohlreicha
Nejlepší domácí sekaná podle Pohlreicha Nejlepší domácí sekaná podle Pohlreicha je můj oblíbený druh sekané, kterou jsem okoukala z pořadu se Zdeňkem Pohlreichem. Je to
Panenka s fazolkami a pepřovou omáčkou
Vepřová panenka s fazolkami a pepřovou omáčkou Panenka s fazolkami a pepřovou omáčkou je opravdu skvělé jídlo a máte ho připravené během chvilky. Kdo je
Tradiční hamburská vepřová kýta na smetaně
Tradiční hamburská vepřová kýta na smetaně Tradiční hamburská vepřová kýta na smetaně patří mezi pokrmy, jejichž receptura by měla být s velice mírnými odchylkami. Recept
Žampionová omáčka k masu (včetně steaku)
Žampionová omáčka k masu Žampionová omáčka k masu je oblíbený recept naší rodiny. Všichni máme rádi houby a žampiony zvlášť. Tato omáčka se hodí k
Španělský ptáček z hovězího (nebo vepřového)
Španělský ptáček z hovězího (nebo vepřového) Španělský ptáček z hovězího masa je můj oblíbený. Španělské ptáčky mám opravdu ráda a připravuji je své rodince jednou
Zapečené kotlety se šlehačkou a cibulí
Zapečené kotlety se šlehačkou a cibulí jsou skvělým nápadem na oběd. Jejich příprava je rychlá a vše peče v jednom pekáčku. Výborně se hodí do