Recepty

Nejlepší české buchty (babiččiny)

  • 1 / 5

Nejlepší české buchty (babiččiny) Nejlepší české buchty je kynutá nadýchaná pochoutka, kterou určitě každý znáte od své babičky. Nejen že skvěle chutná, ale také krásně

Poctivý domácí chléb (výborný a křupavý)

  • 0 / 5

Poctivý domácí chléb (výborný a křupavý) Poctivý domácí chléb (výborný a křupavý) je nezbytnou součástí českých domácností. Upéct domácí bochník chleba není zase tak nic

Pomazánka z uzené makrely (vynikající recept)

  • 0 / 5

Pomazánka z uzené makrely Pomazánka z uzené makrely je výborná rybí pomazánka. Každý ví, že ryby jsou zdravé a měly by se jíst alespoň 2x

Těstovinový salát s tuňákem a koprem

  • 5 / 5

Těstovinový salát s tuňákem a koprem Těstovinový salát s tuňákem a koprem je nejlepší těstovinový salát s tuňákem, který jsem kdy ochutnala. Bez nadsázky. Krémová

,

Mini palačinky se sýrem cottage (zdravé)

  • 5 / 5

Mini palačinky se sýrem cottage Mini palačinky se sýrem cottage jsou skvělé a mají měkkou a nafouklou strukturu a malým náznakem tvarohu. Nejsou tolik sladké,

Jablečný závin z listového těsta (štrúdl)

  • 5 / 5

Kdo by neznal sladkou pochoutku jménem štrúdl. Připravte si tento sladký závin s jablky i vy. Jablečný závin z listového těsta neboli štrúdl, je druh

Plněné žampiony mletým masem (vynikající!)

  • 5 / 5

Plněné žampiony mletým masem Plněné žampiony mletým masem jsou zdravou pochutinou, kterou si oblíbí každý, kdo má rád houby. Můžeme použít buď klasické větší žampiony

Gulášová polévka z mletého masa

  • 5 / 5

Málokterá česká polévka je oblíbená tak jako právě gulášová polévka. Hustá gulášovka s masem, bramborem a paprikou si získá téměř každého. Gulášová polévka z mletého

Rychlá hrníčková bublanina s ovocem

  • 2 / 5

Rychlá hrníčková bublanina s ovocem Rychlá hrníčková bublanina s ovocem je sladký druh pečiva. Jedná se o třenou buchtu, do které se dává drobné ovoce,

Bramboračka s houbami (bramborová polévka)

  • 0 / 5

Bramboračka s houbami (bramborová polévka) Bramboračka s houbami (bramborová polévka) je druh české polévky, která se připravuje obvykle z brambor a kořenové zeleniny. V tradiční