Recepty

Nejlepší křenová omáčka od babičky

  • 5 / 5

Máte uzené maso a nevíte co s ním? Odpověď je křenová omáčka. Skvěle se hodí nejen k uzené krkovici, jazyku nebo pečeni. Křen navíc obsahuje

Pečené brambory se slaninou a žampiony

  • 0 / 5

Nikomu se nechce večer vařit složitá jídla. Já si občas dělám k večeři rychlovku s pečenými bramborami na česneku a k tomu připravuji restované žampiony

Pravý vepřový debrecínský guláš

  • 5 / 5

Guláše jsou pokladem nejen české gastronomie. Gulášů je mnoho variant a podob. Od hovězího, přes zvěřinový až po vegetariánský guláš z hlívy ústřičné. Debrecínský guláš

Šťavnatá cikánská hovězí pečeně (Kluci v akci)

  • 0 / 5

Šťavnaté hovězí maso, omáčka z pálivých paprik, která dodá masu šmrnc. To je cikánská hovězí pečeně. Samozřejmě míra pálivosti záleží na kuchaři. Šťavnatá cikánská hovězí

Hrníčkový karlovarský knedlík (rychlý a jednoduchý)

  • 0 / 5

Tento recept na karlovarské knedlíky je opravdu rychlý a jednoduchý. K odměřování surovin vám postačí hrnek a v hrnku si tyto knedlíky také připravíte. Hrníčkový

Hovězí kuličky se švestkovou omáčkou (Břicháč Tom)

  • 0 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí.

,

Fitness kuřecí s cibulovo-citronovou omáčkou

  • 0 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí.

Fitness tuňákové mini karbanátky (Břicháč Tom)

  • 0 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí.

,

Fitness kuřecí s kuskusem a sezamem

  • 0 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací v kuchyni, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí. Na

,

Fitness dýňovka podle Lucie (bez smetany)

  • 0 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací v kuchyni, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí. Na