Pravý vídeňský guláš (hospodský)
Guláš k české kuchyni neodmyslitelně patří. Existuje mnoho variant gulášů. Tento hospodský vídeňský guláš se připravuje z hovězího masa a s pořádnou porcí cibule. Pravý
Babiččin domácí perník (hrníčkový)
Nadýchaný a vláčný perník je skvělý dezert, který si připravíte bez váhy pomocí tohoto hrníčkového receptu. Babiččin domácí perník (hrníčkový) je jednoduchý recept podle kterého
Babiččiny chlupaté knedlíky (drbáky, bosáky…)
Napůl bramborové knedlíky, napůl slovenské halušky. To jsou chlupaté knedlíky. Ideální příloha k masům, ale skvěle si z nich připravíte plnohodnotnou večeři. Postačí vám k
Fitness batátové placičky (Břicháč Tom)
Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí.
Medové kuřecí špalíčky se zázvorem (Břicháč Tom)
Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí.
Nejlepší křenová omáčka od babičky
Máte uzené maso a nevíte co s ním? Odpověď je křenová omáčka. Skvěle se hodí nejen k uzené krkovici, jazyku nebo pečeni. Křen navíc obsahuje
Pečené brambory se slaninou a žampiony
Nikomu se nechce večer vařit složitá jídla. Já si občas dělám k večeři rychlovku s pečenými bramborami na česneku a k tomu připravuji restované žampiony
Pravý vepřový debrecínský guláš
Guláše jsou pokladem nejen české gastronomie. Gulášů je mnoho variant a podob. Od hovězího, přes zvěřinový až po vegetariánský guláš z hlívy ústřičné. Debrecínský guláš
Šťavnatá cikánská hovězí pečeně (Kluci v akci)
Šťavnaté hovězí maso, omáčka z pálivých paprik, která dodá masu šmrnc. To je cikánská hovězí pečeně. Samozřejmě míra pálivosti záleží na kuchaři. Šťavnatá cikánská hovězí
Hrníčkový karlovarský knedlík (rychlý a jednoduchý)
Tento recept na karlovarské knedlíky je opravdu rychlý a jednoduchý. K odměřování surovin vám postačí hrnek a v hrnku si tyto knedlíky také připravíte. Hrníčkový