Recepty

Nejlepší bavorské vdolky (jako peříčko)

  • 0 / 5

Smažený dezert, který se rozpadá na jazyku a potěší každý mlsný jazyk – to jsou bavorské vdolečky jako peříčko. 🙂 Nejlepší bavorské vdolky (jako peříčko)

, ,

Tradiční rybí pomazánka z olejovek

  • 0 / 5

Rybí maso je velmi zdravé, protože obsahuje omega-3 a omega-6 mastné kyseliny a další vitamíny a minerály. K opečené bagetce je výborná právě tato rybí

,

Steak z tuňáka na grilu (i v troubě)

  • 0 / 5

Steak z tuňáka je specialita, kterou si můžete připravit na grilu, pánvi i v troubě. Cenově je tato ryba sice o něco dražší, ale chutná

Vepřové kousky s pepřovou omáčkou

  • 0 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí.

Krémová cuketová polévka se smetanou

  • 5 / 5

Zeleninové polévky jsou jednoduché na přípravu, bohaté na vitamíny a zároveň velmi chutné. Postup je vždy stejný, zelenina se uvaří, rozmixuje, dochutí a popřípadě zjemní

Zelná polévka s klobásou (zelňačka)

  • 5 / 5

Hledáte ideální polévku, která se hodí do chladného počasí a zároveň vám dodá vitamíny a zasytí vás? Pak hledáte zelňačku! Zelná polévka s klobásou a

,

Smažená pašerácká kapsa “Pašerák”

  • 5 / 5

Češi milují smažená jídla. Ať už se jedná o řízek, smažené sýry nebo právě hospodskou specialitu, které lidově nikdo neřekne jinak než pašerák. Smažená pašerácká

Dýňové rizoto od Břicháče Toma

  • 0 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí.

Luxusní škvarková pomazánka

  • 0 / 5

Škvarky jsou oblíbenou pochoutkou, kterou si dokážeme vyrobit sami. Určitě téměř každý z nás byl na nějaké domácí zabíjačce čuníka a ví, jaké dobroty lze

,

Srbské rizoto s mletým vepřovým (školní rizoto)

  • 5 / 5

Málokteré jídlo ze školní jídelny si pamatujeme tak jako srbské rizoto. Originální srbské rizoto s mletým vepřovým masem, zeleninou a typicky červenou barvou díky rajčatovému