Recepty

, ,

Polévka z hlívy ústřičné

  • 5 / 5

Polévky patří mezi naše oblíbená jídla, hlavně během podzimních a zimních měsíců, kdy je venku zima a polévka krásně zahřeje. Nejraději máme krémové polévky. Doporučuji

, ,

Rychlé kakaové řezy s krémem

  • 0 / 5

Každou neděli pečeme nějaký sladký zákusek ke kávě. Máte také rádi něco sladkého ke svačince? Doporučuji vyzkoušet kakaové řezy s tvarohem a zakysanou smetanou. Rychlé

Dušený špenát se smetanou

  • 0 / 5

Dušený špenát je ideální volbou k bramborovým knedlíkům nebo pečenému masu. Vychutnejte si tento krémový špenát například k vepřovým výpečkům nebo moravskému vrabci. Dušený špenát

Vepřové výpečky se zelím

  • 5 / 5

Kdo by neznal takovou klasiku jako jsou vepřové výpečky. Ve všech anketách o nejoblíbenější české jídlo se na prvních příčkách umisťuje právě pečené vepřové maso

Dušené bílé zelí k masu

  • 2 / 5

U nejtypičtějších českých receptů jako jsou vepřové výpečky, moravský vrabec nebo třeba plněné bramborové knedlíky nesmí chybět tato lahůdka v podobě přílohového dušené zelí. Dušené

Nadýchaný perník na plech

  • 0 / 5

Jedním z nejjednodušších a zároveň nejvděčnějších dezertů je právě perník. Recept je na lité perníkové řezy, které připravíte v jakémkoli pekáčku, který máte k dispozici.

,

Nejchutnější francouzské brambory

  • 0 / 5

Milujeme zapečená jídla, protože jsou rychlá, snadná na přípravu a můžete do nich použít skoro cokoliv. Vyzkoušejte naše zapečené brambory. Nejchutnější francouzské brambory jsou receptem

,

Játrová omáčka (babiččin recept)

  • 0 / 5

Patříte mezi milovníky omáček? Omáček si můžeme připravit nespočet, ale mezi naše oblíbené patří babiččina játrová omáčka. Játrová omáčka (babiččin recept) je jednoduchá omáčka připravovaná

, ,

Nejlepší hrníčkový makovec

  • 0 / 5

Máte také rádi sladký zákusek ke kávě jako svačinku, když máte volnou chvilku? Doporučuji vyzkoušet recept na vláčný makovec. Nejlepší hrníčkový makovec je vláčný, výborný

, ,

Kynuté vdolky pečené v troubě

  • 0 / 5

Máte také rádi sladké pokrmy po hlavním jídle jako zákusek nebo třeba k snídani či svačince? Doporučuji vyzkoušet naše kynuté vdolky. Na vdolky nejčastěji používáme