Recepty

Nejlepší domácí kečup s česnekem

  • 0 / 5

Málokterá studená omáčka je proslavená stejně jako kečup. Každý ho dělá jinak, žádný recept není špatně. Vyzkoušejte náš domácí kečup s česnekem. Nejlepší domácí kečup

,

Vepřové maso na hrášku s mrkví

  • 0 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě trápí při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou je popis ingrediencí.

,

Vepřové závitky Pohlreich (španělské ptáčky)

  • 0 / 5

Vepřové závitky jsou obdoba španělských ptáčků. Jsou to plátky vepřového masa, které poté plníme směsí ze zeleniny, vajíček a uzeniny. Vepřové závitky Pohlreich jsou připravované

,

Luxusní segedínský guláš podle babičky

  • 5 / 5

Segedínský guláš je maďarská klasika mezi guláši. Jednoduchý a skvělý segeďák si připravíte sami, nezapomeňte na to, že segedínský guláš je nejlepší uleželý, proto doporučuji

Pravý vídeňský guláš (hospodský)

  • 0 / 5

Guláš k české kuchyni neodmyslitelně patří. Existuje mnoho variant gulášů. Tento hospodský vídeňský guláš se připravuje z hovězího masa a s pořádnou porcí cibule. Pravý

Nejlepší křenová omáčka od babičky

  • 5 / 5

Máte uzené maso a nevíte co s ním? Odpověď je křenová omáčka. Skvěle se hodí nejen k uzené krkovici, jazyku nebo pečeni. Křen navíc obsahuje

Pravý vepřový debrecínský guláš

  • 5 / 5

Guláše jsou pokladem nejen české gastronomie. Gulášů je mnoho variant a podob. Od hovězího, přes zvěřinový až po vegetariánský guláš z hlívy ústřičné. Debrecínský guláš

Šťavnatá cikánská hovězí pečeně (Kluci v akci)

  • 0 / 5

Šťavnaté hovězí maso, omáčka z pálivých paprik, která dodá masu šmrnc. To je cikánská hovězí pečeně. Samozřejmě míra pálivosti záleží na kuchaři. Šťavnatá cikánská hovězí

Luxusní svíčková na smetaně (dokonalá hovězí pečeně)

  • 5 / 5

Omáčky jsou typické pro českou gastronomii a svíčková omáčka na smetaně je takový Rolls Royce mezi nimi. Správný název je hovězí pečeně na smetaně, protože

,

Těstoviny s bazalkovým pestem

  • 0 / 5

Pesto alla genovese je zelená omáčka, jejíž hlavní složkou je bazalka. Pesto je považováno za jednu z nejjednodušších forem omáček na těstoviny a vy si