Recepty

Recepty s omáčkou.
,

Smetanová omáčka s kuřecím masem

  • 0 / 5

Dříve jsem si připravovala smetanovou omáčku celkem často a vždy na stejný způsob, kde jsem použila tavený sýr, nivu, smetanu ke šlehání a kuřecí maso.

,

Nejlepší pečená husa

  • 0 / 5

Každý rok na Svatého Martina si najdeme čas a připravíme si svatomartinskou husu s knedlíkem a červeným zelím. Když kupujeme husu, tak se snažíme vybrat

Vietnamská omáčka Nuoc Cham nejen k závitkům

  • 0 / 5

Pokud jste někdy navštívili vietnamské bistro nebo restauraci a objednali jste si smažené nebo nesmažené závitky, tak jste k ní pravděpodobně dostali i tuto typickou

,

Chicken Palak – indické špenátové kuře

  • 0 / 5

Chicken Palak je moje nejoblíbenější indická omáčka se špenátem, která je jemná a obsahuje spoustu exotického koření. Špenátové kuře najdete také pod názvem Saag Wala

,

Andaluská kuřecí játra se zeleninou

  • 0 / 5

Dříve jsem játra připravoval pouze na přírodno nebo s omáčkou z výpeku, ale od té doby, co jsem ve své oblíbené restauraci ochutnal tato drůbeží

,

Rozstřelený ptáček z vepřového masa

  • 0 / 5

Klasický recept na španělské ptáčky obsahují hovězí maso, ale já je občas připravím i z vepřového masa. Omáčka bývá zpravidla o něco světlejší, ale chuťově

,

Vepřové maso na houbách

  • 0 / 5

Češi jsou považováni za nejvášnivější houbaře na světě a tento fakt se odráží také v naší kuchyni. Tento recept navíc připravíte z čerstvých i sušených

,

KOTLÍKOVÝ GULÁŠ: Pravý hovězí gulášek

  • 0 / 5

Gulášů známe několik druhů, může se připravovat z různého druhu masa nebo klidně i bez masa. Tento speciální kotlíkový guláš se hodí k přípravě v

,

Zapečené gnocchi s mletým masem

  • 0 / 5

Italské gnocchi (vysl. „ňoky“) jsou bramborové noky, které se používají hlavně v italské kuchyni a v obdobách italských receptů. Připravte si tyto zapečené noky s

,

Pravá rajská omáčka z rajčat

  • 0 / 5

Rajčata obsahují některé vitamíny skupiny B, C, E, A a minerální látky jako vápník, fosfor, draslík, železo, jód a jiné. Rajčata jsou rozhodně vhodná potravina