Recepty

Recepty s omáčkou.
,

Luxusní rajská omáčka z protlaku

  • 0 / 5

Rajská omáčka si získala srdce nejednoho jedlíka. Poctivá rajská omáčka musí být sladká a nejlepší je s vývarem z hovězího masa, kterým pokrm také doplníme.

Babiččiny buřty na pivu

  • 0 / 5

Klasika českých hospod, chalup i domácností, kterou si dovedete snadno připravit sami doma. Navíc se skvěle hodí k pivu a milovníci pálivého si ji mohou

Ďábelské topinky s kuřecím a zeleninou

  • 0 / 5

Jedním ze šlágrů českých hospod je topinka s pikantní masovou směsí a zeleninou. Topinka se zasype strouhaným sýrem a kouzlo je na světě. Připravte si

,

Nejlepší dančí guláš

  • 0 / 5

Jste milovníky zvěřiny? Tak doporučuji vyzkoušet pikantní guláš z daňka. Nejlepší dančí guláš je výborný zvěřinový guláš s výtečně měkkým masem, ke kterému podáváme jako

,

Játrová omáčka (babiččin recept)

  • 0 / 5

Patříte mezi milovníky omáček? Omáček si můžeme připravit nespočet, ale mezi naše oblíbené patří babiččina játrová omáčka. Játrová omáčka (babiččin recept) je jednoduchá omáčka připravovaná

,

Luxusní boloňské špagety

  • 5 / 5

Nejčastější jídlo, které si při slově špagety vybavím jsou boloňské špagety s omáčkou z mletého masa. Je to svým způsobem počeštělá verze boloňského ragú, které

,

ITALSKÉ LASAGNE: Lasagne alla bolognese

  • 5 / 5

Italská zapečená klasika s těstovinami, boloňským ragú a bešamelem – to jsou lasagne. Pracné jídlo, které vás však odmění svou jedinečnou chutí. Italské lasagne v

,

Kuřecí teriyaki se sezamem

  • 0 / 5

Máte rádi jídla na asijský způsob? Tak doporučuji vyzkoušet tuto rychlou verzi teriyaki. Kuřecí teriyaki se sezamem připravujeme docela často. Příprava tohoto jídla Vám nezabere

,

Luxusní buřtguláš s bramborem

  • 0 / 5

Zbyly vám špekáčky z letní opékačky? Vyzkoušejte skvělý buřtguláš, kde zbylou uzeninu zužitkujete a ještě si budete s rodinou pomlaskávat. Věřte, že po buřtguláši se

,

Rozlítaní ptáčci z vepřového masa

  • 0 / 5

Nevíte, co s vepřovým masem? Připravte tyto rozlítané ptáčky, které vycházejí z původního receptu na španělské ptáčky s hovězím masem. Chuťově vás však nezklamou. Rozlítaní