Jednoduchý segedínský guláš
Zelí je velice zdravá potravina a když ho zakomponujete do lahodné omáčky k masu vznikne vám segedínský guláš. Oblíbený recept české kuchyně, který není nijak
Přírodní kuřecí plátky s omáčkou
Kuřecí maso má nepřebernou škálu využití. Jedním z nejjednodušších a zároveň velmi chutných receptů je přírodní kuřecí plátek s omáčkou z masa. Přírodní kuřecí plátky
Plněné vepřové závitky
Další česká klasika jsou plněné vepřové závitky, které v sobě skrývají překvapení ve formě náplně. Je už jen na vás, zda je naplníte okurkou, vejcem,
Kuřecí kari s kokosovým mlékem
Thajská kuchyně je jedna z nejlepších světových kuchyní a tento recept vychází právě z thajského kuřecího kari. Kokosové mléko krásně pokrm zjemní a dodá mu
Dušená mrkev s hráškem
Když máte doma mrkev, hrášek a vepřové maso, tak je volba jasná a hned tu máme vepřové maso na mrkvi a hrášku. Dušená mrkev s
Hovězí po burgundsku – Bœuf bourguignon
Hovězí po burgundsku, kterému ve Francii neřeknou jinak než Bœuf bourguignon je specialita francouzské kuchyně, která se připravuje z hovězího masa na víně a servíruje
Pravý hovězí guláš
Francouzi mají hovězí po burgundsku, Maďaři připravují perkelt a my Češi máme hovězí guláš. Každý jej připravuje po svém, ale základem vždy musí být zarestovaná
Dušené maso s mrkví a hráškem
Dušené maso s mrkví a hráškem je výborné jednoduché jídlo, které vykouzlíte z pár surovin. Tento recept nejčastěji připravuji v létě z vepřového masa a
Pravá americká barbecue omáčka (BBQ)
BBQ (barbecue) omáčka je klasická omáčka k masu, která vznikla v Americe a nesmí chybět u žádné grilovačky. Vaše žebra, křídla nebo steaky posunete na