Toust s avokádem a vejcem
Nestíháte a chcete se kvalitně nasnídat či navečeřet? Vyzkoušejte náš toast s avokádem a vejcem, který zažene hlad a navíc si na něm božsky pochutnáte.
Jednoduché guacamole
Avokádové guacamole je lahodný mexický dip, který je oblíbený po celém světě pro svou svěžest, krémovou texturu a výraznou chuť. Připravte sobě nebo své rodině
Šťavnatá pečená kuřecí stehna
Křupavá kůrka a šťavnaté maso z kuřecích stehen jsou neodolatelnou kombinací, kterou si můžete snadno připravit doma v troubě. Pečení kuřecích stehen je skvělou volbou
Šťavnatá panenka s fazolkami a slaninou
Vepřová panenka je bezpochyby nejkvalitnějším masem z celého vepře, a proto je tak oblíbená. Připravuje se jako minutka k různým omáčkám a přelivům. Vyzkoušejte tento
Luxusní špízy (na grilu i v troubě)
Nechte se okouzlit vůní a chutí špízů, které jsou rychlé a snadné na přípravu. Nemusíte čekat na grilovací sezónu, protože je snadno připravíte i v
Nejlepší avokádové guacamole
Pokud jste někdy ochutnali mexickou kuchyni, určitě jste se setkali s guacamole, jehož hlavní ingrediencí je avokádo. Mexičané tuto pomazánku podávají nejen k tortilla chipsům,
Pikantní tvarůžková pomazánka
Olomoucké tvarůžky obsahují vysoký obsah bílkovin, málo sacharidů a minimální množství tuků. Najdeme v nich také vyšší obsah vápníku a díky své nízké energetické hodnotě
Krémová špenátová polévka se zastřeným vejcem
Říká se, že špenát nahradí polovinu lékárny. Polévku připravuji hlavně na podzim a v zimě, kdy nás polévka nejen prohřeje, ale navíc doplní vitamíny. Krémová
Andaluská kuřecí játra se zeleninou
Dříve jsem játra připravoval pouze na přírodno nebo s omáčkou z výpeku, ale od té doby, co jsem ve své oblíbené restauraci ochutnal tato drůbeží
Nejlepší zapečený květák se sýrem
Květák je poměrně obvyklá zelenina, ze které jsou nejznámějšími recepty květákový mozeček nebo klasický smažený květák. Připravte si tento gratinovaný květák s mozzarellou, bramborem a