Nejlepší domácí tatarská omáčka (tatarka)
Jaká tatarka z hotové majonézy je nejlepší? Nejlepší domácí tatarská omáčka je připravovaná z okurek a kaparů. Češi tatarskou omáčku prostě milují. Naše domácí tatarka z majonézy vás osloví, protože chutná
Jaká tatarka z hotové majonézy je nejlepší? Nejlepší domácí tatarská omáčka je připravovaná z okurek a kaparů. Češi tatarskou omáčku prostě milují. Naše domácí tatarka z majonézy vás osloví, protože chutná
Oblíbené vánoční cukroví Vosí hnízda (včelí úly) patří mezi lidmi mezi oblíbené cukroví na Vánoce. Na tuto vánoční pochoutku existuje několik různých receptů, tak si stačí vybrat jaký Vás zaujme.
Co se zbytkem uzeného masa? Masová pomazánka z uzeného masa je velice rychlá a jednoduchá pomazánka z pár ingrediencí. Tato pomazánka se hodí k čerstvému pečivu, zkuste si k ní připravit
Banánky v čokoládě (vánoční cukroví) je snad to nejlepší cukroví, které na Vánoce připravujeme každý rok. Banánky jsou výborné, křehké a na jazyku se rozpadající sladké pečivo, slepené rybízovou či jahodovou
Jaká je nejlepší tatarka, kterou můžete připravit? Domácí tatarka z vajec Pohlreich je skvělá tatarka, kterou připravuji podle receptu od Zdeňka Pohlreicha z knížky Vařte jako šéf. Tatarka se připravuje tradičním
Tradiční vdolky naší babičky jsou vláčné smažené bochánky, které si každý ozdobí dle chuti. Chuťově nejlepší jsou ještě vlažné, těsně před vychladnutím. Tyto vdolečky si můžete připravit se švestkovými povidly,
Vepřové maso na kmíně a cibuli Vepřové maso na kmíně a cibuli je velice jednoduchý recept, který připravovaly naše babičky. Budete potřebovat minimum ingrediencí a vykouzlíte velmi dobré maso s omáčkou,
Káva Dalgona (Dalgona coffee) Káva Dalgona (Dalgona coffee) je ve své podstatě capuccino obrácené naruby. Nešlehámě zde mléko, ale kávu s cukrem a trochou horké vody. Během koronavirové pandemie, kdy byla
Tradiční kynuté svatomartinské rohlíčky s ořechy Tradiční kynuté svatomartinské rohlíčky s ořechy je pečivo připravované v období Sv. Martina tedy 11.11. Tyto rohlíčky se dají klasicky připravit z kynutého i
Kuřecí Cordon bleu Pohlreich Kuřecí Cordon bleu Pohlreich je původem francouzské jídlo. Jedná se v podstatě o plněný řízek šunkou a sýrem, který je následně obalen ve strouhance a je