Hospodský zelný salát (sladkokyselý)
Česká verze oblíbeného salátu coleslaw, který se připravuje také z bílého zelí. Tento hospodský zelný salát dostanete nejčastěji jako oblohu k jídlu v bufetu nebo hospodě. Hospodský zelný salát je
Česká verze oblíbeného salátu coleslaw, který se připravuje také z bílého zelí. Tento hospodský zelný salát dostanete nejčastěji jako oblohu k jídlu v bufetu nebo hospodě. Hospodský zelný salát je
Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí. Na některé se občas v
Segedínský guláš je maďarská klasika mezi guláši. Jednoduchý a skvělý segeďák si připravíte sami, nezapomeňte na to, že segedínský guláš je nejlepší uleželý, proto doporučuji rovnou uvařit dvojnásobnou porci. Luxusní
Kvalitní český chléb je nenahraditelný. Vy si nyní můžete připravit křupavý, kváskový chléb, který dobře poslouží ke svačině nebo jako příloha k poctivému guláši. Domácí kmínový chleba je jednoduchý na
Guláš k české kuchyni neodmyslitelně patří. Existuje mnoho variant gulášů. Tento hospodský vídeňský guláš se připravuje z hovězího masa a s pořádnou porcí cibule. Pravý vídeňský guláš (hospodský) vařím z
Nadýchaný a vláčný perník je skvělý dezert, který si připravíte bez váhy pomocí tohoto hrníčkového receptu. Babiččin domácí perník (hrníčkový) je jednoduchý recept podle kterého naše babičky připravovaly tuto sladkou
Napůl bramborové knedlíky, napůl slovenské halušky. To jsou chlupaté knedlíky. Ideální příloha k masům, ale skvěle si z nich připravíte plnohodnotnou večeři. Postačí vám k tomu pouze několik surovin. Babiččiny
Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí. Na některé se občas v
Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí. Na některé se občas v
Máte uzené maso a nevíte co s ním? Odpověď je křenová omáčka. Skvěle se hodí nejen k uzené krkovici, jazyku nebo pečeni. Křen navíc obsahuje spoustu vitamínu C a podporuje