Recepty

  • 5 460
  • 0

Luxusní křupavé bramboráky Pohlreich

Bramboráky patří mezi tradiční pochoutku české kuchyně. Můžete si je dopřát samotné, se zelím, různě plněné se šunkou, slaninou, sýrem aj., či jako přílohu k různým omáčkám. Také máte rádi

Continue Reading
  • 3 732
  • 0

Gulášová polévka z vepřového masa

Gulášová polévka je tradiční uherská polévka, která se připravuje z hovězího masa, ale velice podobnou a chuťově velmi dobrou gulášovku připravíte i z masa vepřového. Gulášová polévka z vepřového masa

Continue Reading
  • 4 849
  • 7

Nejlepší pečená kuřecí stehna

Pečené maso je výborné a křehké pokud jej pečeme správně. Připravte si pečená kuřecí stehna s výborným masovým výpekem. Nejlepší pečená kuřecí stehna je velice snadný a rychlý recept, který

Continue Reading
  • 1 493
  • 0

Rychlé vepřové v rajčatové omáčce

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě trápí při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou je popis ingrediencí. Na některé se občas v

Continue Reading
  • 2 085
  • 0

Fitness kuře na paprice (Břicháč Tom)

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě trápí při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou je popis ingrediencí. Na některé se občas v

Continue Reading
  • 2 239
  • 0

Plněné slané palačinky šunkou a sýrem

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě trápí při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou je popis ingrediencí. Na některé se občas v

Continue Reading
  • 1 885
  • 0

Vepřové maso na hrášku s mrkví

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě trápí při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou je popis ingrediencí. Na některé se občas v

Continue Reading
  • 1 765
  • 0

Fitness kuřecí řízky v kukuřičných lupíncích

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě trápí při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou je popis ingrediencí. Na některé se občas v

Continue Reading
  • 1 898
  • 1

Gratinovaná brokolice (zapečená se sýrem)

Gratinované pokrmy jsou oblíbenou přílohou v moderní gastronomii. Gratinování znamená zapékání při kterém na povrchu často vzniká krusta díky sýru. Vyzkoušejte gratinovanou brokolici, která vás uchvátí. Gratinovaná brokolice se sýrem

Continue Reading
  • 1 249
  • 0

Kuřecí směs s houbami a brokolicí

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě trápí při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou je popis ingrediencí. Na některé se občas v

Continue Reading