Recepty

  • 1 096
  • 0

Marinovaný vepřový steak na grilu

Vepřové maso je v Česku velmi oblíbené a tento vepřový steak je jako dělaný k pivu. Samotná marináda obsahuje pivo a výsledek vás mile překvapí! Marinovaný vepřový steak na grilu můžete

Continue Reading
  • 1 151
  • 1

Grilovaný sýr halloumi

Letních receptů na grilování není nikdy dost, a proto jsme si pro vás připravili pochoutku - grilovaný sýr halloumi marinovaný v naší marinádě. Grilovaný sýr halloumi je vynikající náhražka grilovaného

Continue Reading
  • 1 050
  • 0

Marináda na ryby s bylinkami a citronem

Dobře udělaná ryba na grilu není žádný kumšt, stačí, když maso nevysušíte a použijete naší bylinkovou marinádu s citronem na dochucení. Marináda na ryby s bylinkami a citronem je snadná marináda,

Continue Reading
  • 1 243
  • 0

Vepřové špízy na grilu

Rádi grilujete? Tak to musíte vyzkoušet tyto jednoduché, šťavnaté špízy s masem a zeleninou. Pokud není zrovna hezké počasí, můžete si je připravit v troubě. Vepřové špízy na grilu jsou skvělou

Continue Reading
  • 1 807
  • 0

Nejlepší domácí housky (jednoduché)

Houska je druh jemného pečiva oválného tvaru. Housky připravujeme tak, že splétáme několik pruhů těsta jako copánek a vznikne nám pletýnka. Nejlepší domácí housky (jednoduché) jsou krásně voňavé, křupavé a

Continue Reading
  • 1 006
  • 0

Sweet chilli marináda (sladko-pálivá)

K letní sezóně neodmyslitelně patří grilování a u správné grilovačky nesmí chybět dobrá marináda. Pokud rádi grilujete kuřecí maso, doporučuji sáhnout po této sladko-pálivé marinádě. Sweet chilli marináda je sladko-pálivá marináda,

Continue Reading
  • 1 314
  • 0

Pivní marináda na vepřové maso

K letní sezóně neodmyslitelně patří grilování a ke grilování marinády. Pokud rádi grilujete vepřové maso, doporučuji sáhnout po této brazilské pivní marinádě. Pivní marináda na vepřové maso není nijak složitá

Continue Reading
  • 907
  • 0

Křupavé cuketové bramboráky

Cuketa je nejvíce využívána během léta, jelikož sezóna cuket je v Česku od června do října. Její plody mohou dosáhnout délky až 40 cm, ale na vaření používáme především cukety

Continue Reading
  • 1 775
  • 1

Grilovaný hermelín v alobalu

Grilovací sezóna je v plném proudu a kromě masa a zeleniny se perfektně na gril hodí také sýry. Hermelín je jedním z nejoblíbenějších sýrů na grilování vůbec. Připravte jej v

Continue Reading
  • 1 239
  • 0

Filety z candáta na grilu

Ryby jsou úžasnou surovinou, kterou doporučuji nevynechat během letního grilování. Kromě toho, že správně udělaná ryba je chuťově velmi dobrá, tak je rybí maso také zdravé. Candát je jedna z

Continue Reading