Nejlepší meruňkové kynuté knedlíky
Ovocné knedlíky jsou tradiční sladký pokrm české, moravské, rakouské i polské kuchyně. Většinou mají tvar koule z kynutého či tvarohového těsta, naplněné různým druhem ovoce či marmeládou. My si připravili
Ovocné knedlíky jsou tradiční sladký pokrm české, moravské, rakouské i polské kuchyně. Většinou mají tvar koule z kynutého či tvarohového těsta, naplněné různým druhem ovoce či marmeládou. My si připravili
Plody meruňky jsou peckovice oranžové barvy, dozrávající většinou uprostřed léta. Jsou výborně sladké, můžeme je jíst v čerstvém stavu, sušené, zavařené kompoty, džemy či marmelády. Dnes jsme pro přípravu vybrali
Vepřové maso je v Česku velmi oblíbené a tento vepřový steak je jako dělaný k pivu. Samotná marináda obsahuje pivo a výsledek vás mile překvapí! Marinovaný vepřový steak na grilu můžete
Letních receptů na grilování není nikdy dost, a proto jsme si pro vás připravili pochoutku - grilovaný sýr halloumi marinovaný v naší marinádě. Grilovaný sýr halloumi je vynikající náhražka grilovaného
Dobře udělaná ryba na grilu není žádný kumšt, stačí, když maso nevysušíte a použijete naší bylinkovou marinádu s citronem na dochucení. Marináda na ryby s bylinkami a citronem je snadná marináda,
Rádi grilujete? Tak to musíte vyzkoušet tyto jednoduché, šťavnaté špízy s masem a zeleninou. Pokud není zrovna hezké počasí, můžete si je připravit v troubě. Vepřové špízy na grilu jsou skvělou
Houska je druh jemného pečiva oválného tvaru. Housky připravujeme tak, že splétáme několik pruhů těsta jako copánek a vznikne nám pletýnka. Nejlepší domácí housky (jednoduché) jsou krásně voňavé, křupavé a
K letní sezóně neodmyslitelně patří grilování a u správné grilovačky nesmí chybět dobrá marináda. Pokud rádi grilujete kuřecí maso, doporučuji sáhnout po této sladko-pálivé marinádě. Sweet chilli marináda je sladko-pálivá marináda,
K letní sezóně neodmyslitelně patří grilování a ke grilování marinády. Pokud rádi grilujete vepřové maso, doporučuji sáhnout po této brazilské pivní marinádě. Pivní marináda na vepřové maso není nijak složitá
Cuketa je nejvíce využívána během léta, jelikož sezóna cuket je v Česku od června do října. Její plody mohou dosáhnout délky až 40 cm, ale na vaření používáme především cukety