Recepty

  • 661
  • 0

Zdravé chili con carne (fitness)

Fitness receptů není nikdy dost, a proto přidávám zdravou a vyváženou verzi mexického pokrmu chili con carne. Zdravé chili con carne je fitness recept, který obsahuje dostatek bílkovin díky masu

Continue Reading
  • 1 454
  • 0

Kuřecí nudličky s rajčatovou omáčkou

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě trápí při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou je popis ingrediencí. Na některé se občas v

Continue Reading
  • 1 248
  • 4

Rybízový sirup – domácí a hustý

Pokud máte na zahrádce přebytek červeného rybízu a nevíte, co s ním, tak doporučuji připravit tento lahodný rybízový sirup, který vám vydrží i několik měsíců. Rybízový sirup je domácí hustý

Continue Reading
  • 1 437
  • 1

Zapečené gnocchi s mletým masem

Italské gnocchi (vysl. "ňoky") jsou bramborové noky, které se používají hlavně v italské kuchyni a v obdobách italských receptů. Připravte si tyto zapečené noky s mletým masem v rajčatové omáčce.

Continue Reading
  • 1 456
  • 0

Pravá rajská omáčka z rajčat

Rajčata obsahují některé vitamíny skupiny B, C, E, A a minerální látky jako vápník, fosfor, draslík, železo, jód a jiné. Rajčata jsou rozhodně vhodná potravina během letních dnů a ideální

Continue Reading
  • 1 602
  • 0

Nakládané jalapeňos papričky

Jalapeňos jsou nejznámější mexické chilli papričky a zároveň ty nejchutnější. Připravte si tyto úžasné nakládané jalapeňos, které se hodí do burgerů, tortil, na pizzu a k dalším receptům. Nakládané jalapeňos

Continue Reading
  • 758
  • 0

Italské bramborové gnocchi

Pokud se bavíme o přílohách, tak univerzální surovinou jsou brambory. Kromě kaše, vařených brambor, knedlíků, hranolek nebo bramboráků si můžete připravit tyto lahodné gnocchi. Italské bramborové gnocchi pocházejí z italské

Continue Reading
  • 2 382
  • 2

Luxusní babiččin švestkový koláč

Švestky patří mezi oblíbené ovoce pozdního léta, které nasbíráme na zahrádce či koupíme za přijatelné peníze v obchodech. Švestky jsou bohaté na vitamín E, vlákninu a spoustu minerálních látek, jako

Continue Reading
  • 2 100
  • 1

Utopenci – nejlepší recept

Nakládaní utopenci jsou klasikou nejen českých hospod. Pokud si s přípravou dáte záležet, můžete připravit dokonalé utopence, které vám dlouho nevydrží, jak budou dobré. Utopenci - nejlepší recept na nakládané

Continue Reading
  • 1 027
  • 0

Bazalkové pesto krok za krokem

Bazalkové pesto v Itálii známé jako pesto alla genovese je aromatická směs, která se používá k dochucení jídel, nejčastěji těstovin. Bazalkové pesto je velmi jednoduché na přípravu a ve výběru surovin

Continue Reading