Luxusní linecké cukroví od babičky
Cukroví a sladké pečení všeobecně patří k vánočním svátkům. Linecké cukroví je jedno z nejrozšířenějších druhů, které se u nás připravuje. Luxusní linecké cukroví se připravuje z lineckého těsta, které
Cukroví a sladké pečení všeobecně patří k vánočním svátkům. Linecké cukroví je jedno z nejrozšířenějších druhů, které se u nás připravuje. Luxusní linecké cukroví se připravuje z lineckého těsta, které
Cukroví bezesporu k vánočním svátkům už patří. Pokud neradi pečete, tak tyto nepečené rumové kuličky jsou právě pro vás. Chutnají skvěle a nejsou tolik pracné. Rumové kuličky jsou nepečené kuličky,
Cukroví je součástí českých Vánoc a jedním z nejrozšířenějších a nejjednodušších druhů jsou právě pracny. Pracny jsou tradiční babiččiny dobrůtky, které každý rok připravovala před Vánoci. Těsto je dostatečně tučné,
Přichází čas Vánoc a jako každý rok se u nás dodržuje tradice a peče se cukroví. Milujeme perníčky a tak jsme se rozhodli, že je letos připravíme trošku jinak. Tyto
Máte také rádi smažená jídla? Smažených jídel je nespočet a jsou většinou jednoduchá a rychlá na přípravu. Doporučuji vyzkoušet tyto rolky se sýrem v trojobalu. Smažené šunkové rolky připravíte snadno
Každý by se zapřísáhl, že zná recept na ten jediný a pravý bramborový salát a přes to vlak nejede. Já vám v receptu níže popíšu bramborový salát z kvalitních a
Zelí je velice zdravá potravina a můžeme ho konzumovat v různých formách. Zelí je skvělé čerstvé, kysané, sladkokyselé, pečené i vařené a dnes z něj připravíme skvělý koláč. Zelný koláč
Dříve jsem si připravovala smetanovou omáčku celkem často a vždy na stejný způsob, kde jsem použila tavený sýr, nivu, smetanu ke šlehání a kuřecí maso. Přílohou byla vždy rýže basmati.
Každý rok na Svatého Martina si najdeme čas a připravíme si svatomartinskou husu s knedlíkem a červeným zelím. Když kupujeme husu, tak se snažíme vybrat husu z dobrého chovu, která
Olomoucké tvarůžky obsahují vysoký obsah bílkovin, málo sacharidů a minimální množství tuků. Najdeme v nich také vyšší obsah vápníku a díky své nízké energetické hodnotě je můžeme zařadit do redukční