Recepty

  • 1 888
  • 0

Luxusní Míša řezy na plech

Máte také rádi něco sladkého ke kávě? Doporučuji vyzkoušet tento vynikající dezert, který Vám nezabere příliš mnoho času. Já ho osobně peču velmi často. Luxusní Míša řezy na plech je

Continue Reading
  • 1 305
  • 0

Vláčná cuketová bábovka (výborná)

Cuketa je skvělou potravinou, jelikož se díky své neutrální chuti hodí snad ke všemu. Cuketu můžeme jíst syrovou, pečenou, grilovanou, ale také ji může přidat do spousty slaných i sladkých

Continue Reading
  • 938
  • 0

Bedly na kmíně a másle

Bedla je velice známá houba, která se dá připravit smažená, ale ne každý zná tento lahodný recept bedel na kmíně a přepuštěném másle. Bedly na kmíně a másle je výborný

Continue Reading
  • 1 334
  • 2

Bramboračka s čerstvými houbami (i sušenými)

Bramborová polévka tzv. bramboračka je jednou z nejzákladnějších českých polévek. Bramboračka je jídlo chudých, a proto obsahuje základní suroviny, které jsou u nás dostupné. Bramboračka s čerstvými houbami je moje

Continue Reading
  • 1 124
  • 0

Nejlepší zapečený květák se sýrem

Květák je poměrně obvyklá zelenina, ze které jsou nejznámějšími recepty květákový mozeček nebo klasický smažený květák. Připravte si tento gratinovaný květák s mozzarellou, bramborem a pestem. Nejlepší zapečený květák se

Continue Reading
  • 1 195
  • 0

Luxusní česneková pomazánka (tvarohová)

Česnek považujeme za surovinu, bez které se neobejde snad žádná domácnost. U nás v rodině ho každý využívá přímo ve velkém. Česnek můžeme využít nejen při přípravě dobrého jídla, ale

Continue Reading
  • 1 707
  • 1

Vepřové maso na houbách

Češi jsou považováni za nejvášnivější houbaře na světě a tento fakt se odráží také v naší kuchyni. Tento recept navíc připravíte z čerstvých i sušených hub. Vepřové maso na houbách je

Continue Reading
  • 1 025
  • 0

Pórková pomazánka z tvarohu

Nejvíc zdravých látek je v syrovém pórku, ale můžeme ho i krátce povařit nebo zapéct. Při vaření využíváme především bílý stonek, ale zelené listy mají více prospěšných látek. Zelené listy

Continue Reading
  • 598
  • 0

Domácí švestková povidla

Švestky jsou ideálním pomocníkem při redukci váhy. Konzumujte je hlavně syrové, také sušené či neslazená povidla jako dochucovadlo. Jestliže je necháme na stromě déle, vytvoří si tak mnohem víc vitamínů

Continue Reading
  • 1 026
  • 2

Výborná cuketová pomazánka

Cuketa je jedním z nejdravějších druhů zeleniny. Obsahuje spoustu vitamínů, je zdravá a výborně chutná. Cuketa je vhodná při jakékoli redukční dietě. Během léta můžete využívat sklizeň z vlastní zahrádky

Continue Reading