Kuřecí teriyaki se sezamem

Kuřecí teriyaki se sezamem
  • Čas přípravy
    15 minut
  • Doba vaření
    30 minut
  • Porce
    4
  • Zhlédnutí
    522

Máte rádi jídla na asijský způsob? Tak doporučuji vyzkoušet tuto rychlou verzi teriyaki.

Kuřecí teriyaki se sezamem připravujeme docela často. Příprava tohoto jídla Vám nezabere moc času a navíc je vážně skvělá. Jako přílohu přidáváme rýži a fazolky.

Suroviny – Kuřecí teriyaki se sezamem

  • Kuřecí prsa
  • teriyaki omáčka
  • Med – 2 lžíce
  • Česnek
  • Sójová omáčka
  • Sezam
  • Sůl a pepř
  • Kokosový olej
  • Fazolky
  • Rýže

Postup přípravy

  • Kuřecí prsa omyjeme a nakrájíme na menší kousky, osolíme a opepříme.
  • Na trošce kokosového oleje orestujeme kuřecí kousky do změknutí.
  • Během restování přidáme k masu 4 prolisované stroužky česneku, teriyaki omáčku, sójovou omáčku, med a sezam.
  • Promícháme a necháme ještě chvilku na mírném stupni prohřívat.
  • Mezitím na menší pánvi rozehřejeme máslo, přidáme fazolky, 1 stroužek prolisovaného česneku a společně restujeme do změknutí fazolek.
  • Kuřecí podáváme posypané sezamem, s rýží a fazolkami.

Vyzkoušejte také:

Suroviny

Kuřecí teriyaki se sezamem

    Mohlo by se vám líbit

    Ohodnotit recept

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..