Nejlepší avokádové guacamole
Pokud jste někdy ochutnali mexickou kuchyni, určitě jste se setkali s guacamole, jehož hlavní ingrediencí je avokádo. Mexičané tuto pomazánku podávají nejen k tortilla chipsům, ale hodí se téměř ke
Pokud jste někdy ochutnali mexickou kuchyni, určitě jste se setkali s guacamole, jehož hlavní ingrediencí je avokádo. Mexičané tuto pomazánku podávají nejen k tortilla chipsům, ale hodí se téměř ke
Zdeněk Pohlreich ve svém podniku Café Imperial v roce 2021 zahrnul do nabídky i vaječný koňak. Připravte si vaječný likér stejné kvality z běžně dostupných surovin. Luxusní vaječný koňak Pohlreich je
Pokud jste někdy navštívili Švédsko nebo alespoň švédský řetězec nábytku IKEA, určitě jste slyšeli o švédských masových koulích podávaných se smetanovou omáčkou. Nyní si tyto kuličky můžete připravit sami doma.
Pokud vám zbyly v lednici párky, můžete si připravit skvělou frankfurtskou polévku s bramborem. Příprava je velmi snadná a polévka chutná i dětem. Nejlepší frankfurtská polévka se smetanou, párkem a
Guláš je v našich krajích velmi oblíbená kulinářská záležitost a určitě vás nijak nepřekvapí, že existují i jiné druhy než ten klasický hovězí. Pusťte uzdu své fantazii a vyzkoušejte tento
Každý rok na Vánoce připravujeme marokánky, které milujeme už od dětství a tak se na ně vždycky opravdu těšíme. Vláčné a rychlé marokánky jsou výborné sladké placičky s kandovaným ovocem,
Nastal čas Vánoc a tak připravujeme jako každý rok na vánoční svátky naše oblíbené cukroví. Mezi ně samozřejmě patří kokosky. Jsou sladké, vláčné a výtečně kokosové. Jednoduché kokosky z bílků
Cukroví a sladké pečení všeobecně patří k vánočním svátkům. Linecké cukroví je jedno z nejrozšířenějších druhů, které se u nás připravuje. Luxusní linecké cukroví se připravuje z lineckého těsta, které
Cukroví bezesporu k vánočním svátkům už patří. Pokud neradi pečete, tak tyto nepečené rumové kuličky jsou právě pro vás. Chutnají skvěle a nejsou tolik pracné. Rumové kuličky jsou nepečené kuličky,
Cukroví je součástí českých Vánoc a jedním z nejrozšířenějších a nejjednodušších druhů jsou právě pracny. Pracny jsou tradiční babiččiny dobrůtky, které každý rok připravovala před Vánoci. Těsto je dostatečně tučné,