Šťavnatá sekaná pečeně
Určitě znáte klasickou sekanou z mletého masa. Zapomeňte na klasiku a pojďte si recept něčím ozvláštnit, do první přidávám smaženou cibulku a do druhé kousky kápie. Šťavnatá sekaná pečeně je
Určitě znáte klasickou sekanou z mletého masa. Zapomeňte na klasiku a pojďte si recept něčím ozvláštnit, do první přidávám smaženou cibulku a do druhé kousky kápie. Šťavnatá sekaná pečeně je
Cuketa je výborná zelenina a kdo jí nezná obalenou, tak o mnoho přichází. Velice jednoduše můžete připravit letní oběd z cukety, která se vám urodila na zahradě nebo vám ji
Chleba ve vajíčku je obdoba francouzského toustu, kdy obyčejný plátek chleba obalíte v rozšlehaném vejci a poté orestujete na pánvi. Zkuste ho vylepšit a máte skvělou pochoutku třeba k večeři.
Ryby jsou zdraví prospěšné, a proto bychom je podle výživových poradců měli jíst alespoň 2x týdně. Zkuste si připravit jednoduchý recept s lososem na bylinkách. Losos na másle s bylinkami
Kuřecí plátek nemusí nutně znamenat nudný kus neochuceného masa, ke kterému se musíte přemlouvat jako ve školní jídelně. Dobře ho okořeňte a vykouzlíte chutné a rychlé jídlo. Přírodní kuřecí plátek
Zabijačka je česká tradice, ze které vznikne spoustu dobrot. Jednou ze známých dobrot ze zabijačky je i světlý a tmavý prejt, kterým se plní jitrnice (světlý) a jelítka (tmavý). Zabijačkový
Milujete také a husté polévky jako já? Pak určitě vyzkoušejte tento recept, podle kterého vařila krémovou fazolovou polévku moje babička. Polévka je sytá a bohatě nahradí i večeři. Babiččina fazolová
Ke kávě nebo čaji je vždy dobré něco sladkého zakousnout. Co třeba klasické palačinky? Budete potřebovat jen pár základních ingrediencí a mnoho času vám příprava nezabere. Hrníčkové palačinky je jednoduchý
Zbyly vám špekáčky z letní opékačky? Vyzkoušejte skvělý buřtguláš, kde zbylou uzeninu zužitkujete a ještě si budete s rodinou pomlaskávat. Věřte, že po buřtguláši se jen zapráší. Luxusní buřtguláš je
Ovocné knedlíky patří mezi tradiční česká jídla a tento poctivý recept mi předala moje babička. Sama je připravovala každou sezónu ve velkém množství a zbývající knedlíky vždy dávala zamrazit pro