Recepty

Gyros s hranolky z trouby (Břicháč Tom)

  • 0 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě trápí při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou je popis ingrediencí.

,

Vepřové závitky Pohlreich (španělské ptáčky)

  • 0 / 5

Vepřové závitky jsou obdoba španělských ptáčků. Jsou to plátky vepřového masa, které poté plníme směsí ze zeleniny, vajíček a uzeniny. Vepřové závitky Pohlreich jsou připravované

,

Luxusní segedínský guláš podle babičky

  • 5 / 5

Segedínský guláš je maďarská klasika mezi guláši. Jednoduchý a skvělý segeďák si připravíte sami, nezapomeňte na to, že segedínský guláš je nejlepší uleželý, proto doporučuji

Pravý vepřový debrecínský guláš

  • 5 / 5

Guláše jsou pokladem nejen české gastronomie. Gulášů je mnoho variant a podob. Od hovězího, přes zvěřinový až po vegetariánský guláš z hlívy ústřičné. Debrecínský guláš

,

Bánh mì s masovými kuličkami

  • 5 / 5

Vietnamská kuchyně je skvělá a pokud se bavíme o vietnamské kuchyni, musíme zmínit vietnamské bagety. Bánh mì je sendvič, který je rozšířený ve fastfoodech ve

,

Babiččina čočka na kyselo (s vejcem i masem)

  • 5 / 5

Čočka na kyselo je symbolem Nového roku a v Čechách se tradičně 1. ledna tento pokrm připravuje. K čočce se nejčastěji připravuje vejce, maso nebo

Tradiční knedlo zelo vepřo od babičky

  • 5 / 5

Knedlík, zelí a vepřové maso zkráceně knedlo zelo vepřo je český národní pokrm. Recept není nijak složitý a svou chutí je velmi podobný vepřovým výpečkům,

,

Vepřové maso na kmíně a cibuli

  • 5 / 5

Vepřové maso na kmíně a cibuli Vepřové maso na kmíně a cibuli je velice jednoduchý recept, který připravovaly naše babičky. Budete potřebovat minimum ingrediencí a vykouzlíte

Kuřecí Cordon bleu Pohlreich

  • 0 / 5

Kuřecí Cordon bleu Pohlreich Kuřecí Cordon bleu Pohlreich je původem francouzské jídlo. Jedná se v podstatě o plněný řízek šunkou a sýrem, který je následně

Nejlepší slovenská kapustnica (pravá s klobásou)

  • 0 / 5

Pravá slovenská kapustnica (pravá s klobásou) Pravá slovenská kapustnica je tradiční slovenský recept na hustou polévku. Kapusta ve slovenštině znamená zelí, takže je to obdoba naší