Recepty

,

Kuřecí teriyaki se sezamem

  • 0 / 5

Máte rádi jídla na asijský způsob? Tak doporučuji vyzkoušet tuto rychlou verzi teriyaki. Kuřecí teriyaki se sezamem připravujeme docela často. Příprava tohoto jídla Vám nezabere

,

Chicken Palak – indické špenátové kuře

  • 5 / 5

Chicken Palak je moje nejoblíbenější indická omáčka se špenátem, která je jemná a obsahuje spoustu exotického koření. Špenátové kuře najdete také pod názvem Saag Wala

Rizoto z červené řepy s nivou (Břicháč Tom)

  • 0 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí.

,

Hříbkové rizoto s vepřovou panenkou

  • 5 / 5

Pokud vás už omrzely klasické houbové recepty, tak si můžete připravit toto hříbkové rizoto na italský způsob podávané s plátky vepřové panenské svíčkové, které potěší

,

Rychlé vepřové rizoto z jedné pánve

  • 0 / 5

Rizoto nemusí být vždy to italské, které se lepí. Určitě si vzpomínáte na školní rizoto neboli srbské rizoto s mrkví, hráškem, masem a paprikou. Vyzkoušejte

,

Vepřové maso na hrášku s omáčkou

  • 5 / 5

Nevíte, co připravit z vepřového plecka nebo pečeně? Vyzkoušejte jednoduchý vepřový plátek na hrášku s omáčkou a rýží, který si zamilují i vaše děti. Vepřové

Dýňové rizoto od Břicháče Toma

  • 0 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí.

,

Srbské rizoto s mletým vepřovým (školní rizoto)

  • 5 / 5

Málokteré jídlo ze školní jídelny si pamatujeme tak jako srbské rizoto. Originální srbské rizoto s mletým vepřovým masem, zeleninou a typicky červenou barvou díky rajčatovému

,

Indické kuřecí korma (Chicken Korma)

  • 0 / 5

Indická kuchyně je naprosto skvělá a stále více a více si získává oblibu Čechů. Důkazem toho je stále větší množství otevřených indických restaurací. Exotické koření

Rychlé vepřové v rajčatové omáčce

  • 0 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě trápí při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou je popis ingrediencí.