Recepty

,

Koprová omáčka Pohlreich

  • 0 / 5

Koprová omáčka je skvělý sezónní recept, který dokáže připravit opravdu každý. Připravte si koprovku jako od šéfa z bešamelu. Koprová omáčka Pohlreich je skvělý letní

,

Luxusní tatarák z hovězího masa

  • 0 / 5

Tatarský biftek neboli tatarák je směs syrového masa s kořením a dalšími ingrediencemi. Dá se připravit lososový, pštrosí, ale ten nejznámější je hovězí tatarák. Luxusní

,

Luxusní chilli con carne

  • 5 / 5

Chili známé také jako chilli con carne (v překladu doslova papričky s masem) je texaský dušený pokrm, který je známý svou pikantní chutí se silnou

,

Domácí Cheeseburger od McDonald’s (recept)

  • 0 / 5

Hamburgery a cheeseburgery jsou v McDonald’s naprostou klasikou a důkazem toho je i fakt, že tyto dva produkty se v oblíbeném řetězci rychlého občerstvení podávají

,

Klasická sekaná od babičky (jemná)

  • 5 / 5

Sekaná pečeně známá jen jako sekaná je jednoduché a přesto oblíbené jídlo. Výhodou je také fakt, že nezáleží na výběru mletého masa, někdo dokonce přidává

,

Pravé milánské špagety (s mletým masem)

  • 5 / 5

Špagety jsou skvělé, ať  už připravujete boloňské, carbonara, aglio e olio nebo uhlířské. Pokud máte rádi boloňské ragú, tak milánské špagety vás rozhodně neurazí.  Pravé

Zdravá sekaná s vločkami (Břicháč Tom)

  • 5 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí.

,

Texaské chilli con carne Pohlreich

  • 0 / 5

Pokud máte rádi spojení chutě hovězího masa a pálivosti paprik, tak tento recept je právě pro vás. Texaský (USA) národní pokrm, který je vydatný a

Pravý vídeňský guláš (hospodský)

  • 0 / 5

Guláš k české kuchyni neodmyslitelně patří. Existuje mnoho variant gulášů. Tento hospodský vídeňský guláš se připravuje z hovězího masa a s pořádnou porcí cibule. Pravý

Šťavnatá cikánská hovězí pečeně (Kluci v akci)

  • 0 / 5

Šťavnaté hovězí maso, omáčka z pálivých paprik, která dodá masu šmrnc. To je cikánská hovězí pečeně. Samozřejmě míra pálivosti záleží na kuchaři. Šťavnatá cikánská hovězí