Recepty

Zelná polévka s klobásou (zelňačka)

  • 5 / 5

Hledáte ideální polévku, která se hodí do chladného počasí a zároveň vám dodá vitamíny a zasytí vás? Pak hledáte zelňačku! Zelná polévka s klobásou a

,

Smažená pašerácká kapsa “Pašerák”

  • 5 / 5

Češi milují smažená jídla. Ať už se jedná o řízek, smažené sýry nebo právě hospodskou specialitu, které lidově nikdo neřekne jinak než pašerák. Smažená pašerácká

,

Vepřové plátky s omáčkou z pečené zeleniny

  • 0 / 5

Kouzlo zeleninových omáček k masu je všeobecně známo. Svíčková na smetaně je toho důkazem. Zkuste si připravit vepřové plátky s lahodnou omáčkou z pečené zeleniny.

Zdravá dýňová polévka se semínky

  • 0 / 5

Typická podzimní polévka, která vás prohřeje a skvěle chutná je právě ta dýňová. Dýně Hokkaidó je skvělou surovinou v kuchyni. Zdravá dýňová polévka se semínky

,

Luxusní křupavé bramboráky Pohlreich

  • 0 / 5

Bramboráky patří mezi tradiční pochoutku české kuchyně. Můžete si je dopřát samotné, se zelím, různě plněné se šunkou, slaninou, sýrem aj., či jako přílohu k

Gulášová polévka z vepřového masa

  • 0 / 5

Gulášová polévka je tradiční uherská polévka, která se připravuje z hovězího masa, ale velice podobnou a chuťově velmi dobrou gulášovku připravíte i z masa vepřového.

,

Nejlepší pečená kuřecí stehna

  • 5 / 5

Pečené maso je výborné a křehké pokud jej pečeme správně. Připravte si pečená kuřecí stehna s výborným masovým výpekem. Nejlepší pečená kuřecí stehna je velice

,

Vepřové maso na hrášku s mrkví

  • 0 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě trápí při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou je popis ingrediencí.

,

Gratinovaná brokolice (zapečená se sýrem)

  • 5 / 5

Gratinované pokrmy jsou oblíbenou přílohou v moderní gastronomii. Gratinování znamená zapékání při kterém na povrchu často vzniká krusta díky sýru. Vyzkoušejte gratinovanou brokolici, která vás

Gyros s hranolky z trouby (Břicháč Tom)

  • 0 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě trápí při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou je popis ingrediencí.