Recepty

,

Zapečená hokaido (dýňové oko)

  • 0 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí.

Přepuštěné máslo – recept na domácí ghí

  • 0 / 5

Ghí známé také jako přepuštěné máslo je poklad kuchyně, který vykouzlíme z klasického másla. Ghí se nepřepaluje, nezapáchá a vydrží dlouho i mimo lednici. Přepuštěné

Okurkový salát na uskladnění

  • 0 / 5

Okurky jsou skvělé po celý rok, ale jedině během léta, si je můžeme pěstovat sami na zahrádce a vychutnat si jejich skvělou chuť. My jíme

, ,

Nejlepší hummus s tahini

  • 0 / 5

Hummus je chutná pomazánka připravovaná z cizrny, sezamové pasty a dalších ingrediencí. Připravte si tuto pochoutku ze středního východu sami doma. Nejlepší hummus s tahini

,

Smetanové špagety s cuketou

  • 0 / 5

Letních receptů není nikdy dost a jednou z nejčastějších surovin, kterou během léta vypěstujete je cuketa. Připravte si tyto zdravé, lehké špagety s cuketou. Smetanové

Domácí kečup pečený v troubě

  • 0 / 5

Rajčata obsahují některé vitamíny skupiny B, C, E, A a minerální látky jako vápník, fosfor, draslík, železo, jód a jiné. Rajčata jsou rozhodně vhodná potravina

,

Cuketové placičky se sýrem (Břicháč Tom)

  • 0 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí.

, ,

Polévka z červeného hlávkového zelí

  • 0 / 5

Červené zelí obsahuje vitamín C, některé vitamíny skupiny B, A, E, K a obsahuje spoustu minerálů jako železo, vápník, draslík, sodík, hořčík a zinek. Červené

, ,

Kedlubnový salát se zakysanou smetanou

  • 0 / 5

Kedlubna je bohatá na některé vitamíny skupiny B a kyselinu listovou, dále vitamín C, A a minerální látky jako vápník, hořčík, draslík a železo. Kedlubna

Rybízový sirup – domácí a hustý

  • 1 / 5

Pokud máte na zahrádce přebytek červeného rybízu a nevíte, co s ním, tak doporučuji připravit tento lahodný rybízový sirup, který vám vydrží i několik měsíců.