Recepty

Plněné slané palačinky šunkou a sýrem

  • 0 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě trápí při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou je popis ingrediencí.

,

Vepřové maso na hrášku s mrkví

  • 0 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě trápí při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou je popis ingrediencí.

Fitness kuřecí řízky v kukuřičných lupíncích

  • 0 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě trápí při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou je popis ingrediencí.

,

Gratinovaná brokolice (zapečená se sýrem)

  • 5 / 5

Gratinované pokrmy jsou oblíbenou přílohou v moderní gastronomii. Gratinování znamená zapékání při kterém na povrchu často vzniká krusta díky sýru. Vyzkoušejte gratinovanou brokolici, která vás

Kuřecí směs s houbami a brokolicí

  • 0 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě trápí při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou je popis ingrediencí.

Kuskus se žampiony a mrkvičkou (Břicháč Tom)

  • 0 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě trápí při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou je popis ingrediencí.

,

Vepřové závitky Pohlreich (španělské ptáčky)

  • 0 / 5

Vepřové závitky jsou obdoba španělských ptáčků. Jsou to plátky vepřového masa, které poté plníme směsí ze zeleniny, vajíček a uzeniny. Vepřové závitky Pohlreich jsou připravované

Brokolicové karbanátky se sýrem (Břicháč Tom)

  • 0 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě trápí při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou je popis ingrediencí.

,

Nejlepší kuřecí řízek (křehký a šťavnatý)

  • 0 / 5

Řízky jsou u nás velice oblíbené a důkazem toho je i fakt, že většina Čechů připravuje řízky k bramborovému salátu ke štědrovečerní večeři. Jak tedy

, ,

Tvarohová pomazánka se špenátem (Břicháč Tom)

  • 0 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí.