Marináda na ryby s bylinkami a citronem
Dobře udělaná ryba na grilu není žádný kumšt, stačí, když maso nevysušíte a použijete naší bylinkovou marinádu s citronem na dochucení. Marináda na ryby s
Vepřové špízy na grilu
Rádi grilujete? Tak to musíte vyzkoušet tyto jednoduché, šťavnaté špízy s masem a zeleninou. Pokud není zrovna hezké počasí, můžete si je připravit v troubě.
Nejlepší domácí housky (jednoduché)
Houska je druh jemného pečiva oválného tvaru. Housky připravujeme tak, že splétáme několik pruhů těsta jako copánek a vznikne nám pletýnka. Nejlepší domácí housky (jednoduché)
Pivní marináda na vepřové maso
K letní sezóně neodmyslitelně patří grilování a ke grilování marinády. Pokud rádi grilujete vepřové maso, doporučuji sáhnout po této brazilské pivní marinádě. Pivní marináda na
Křupavé cuketové bramboráky
Cuketa je nejvíce využívána během léta, jelikož sezóna cuket je v Česku od června do října. Její plody mohou dosáhnout délky až 40 cm, ale
Grilovaný hermelín v alobalu
Grilovací sezóna je v plném proudu a kromě masa a zeleniny se perfektně na gril hodí také sýry. Hermelín je jedním z nejoblíbenějších sýrů na
Filety z candáta na grilu
Ryby jsou úžasnou surovinou, kterou doporučuji nevynechat během letního grilování. Kromě toho, že správně udělaná ryba je chuťově velmi dobrá, tak je rybí maso také
Grilovaný pstruh s citronem a bylinkami
Grilovací sezóna začala a jednou z úžasných surovin na gril jsou ryby. Pstruh je sladkovodní ryba, která se na gril perfektně hodí a lze ji
Nejlepší kuřecí na kari s jablíčky
Kuřecí kari neboli kari kuře je pokrm, který pochází z indického subkontinentu. Běžně se vyskytuje na indickém subkontinentu, jihovýchodní Asii, Karibiku a Velké Británii. My
Křupavé kvašáky (nejlepší recept)
Typickým letním receptem jsou kvašáky neboli nakládané okurky ve slaném nálevu. Nepleťte si kvašené okurky s těmi nakládanými a sterilovanými, které se zavařují. Křupavé kvašáky