Nejlepší buřty na černém pivu
Také se vám stane, že vám zbyde zbytek špekáčků nebo buřtíků z víkendového opékání a nevíte co s nimi? Jednou z nejlepších možných variant jsou
Nejlepší lososová pomazánka
Uzený losos je delikatesa, která nepatří k levným surovinám a pokud po něm sáhnete, rozhodně vyzkoušejte tuto pomazánku. Nejlepší lososová pomazánka se připravuje z čerstvého
Thajské zelené kari s kuřecím
Pokud sháníte recept, který vás zahřeje a zároveň na vás dýchne exotika, tak určitě vyzkoušejte zelené kari. Zelené kari angl. green curry je jednou z
Vepřové maso na hrášku s omáčkou
Nevíte, co připravit z vepřového plecka nebo pečeně? Vyzkoušejte jednoduchý vepřový plátek na hrášku s omáčkou a rýží, který si zamilují i vaše děti. Vepřové
Obalované smažené žampiony (i v těstíčku)
Smažená jídla jsou chuťově dobrá a kromě tradičního řízku v trojobale můžeme smažit různé druhy zeleniny i masa. Vyzkoušejte naše obalované smažené žampiony s tipem
Vepřová panenka s omáčkou z výpeku
Vepřovou panenku lze připravit na mnoho způsobů. Vyzkoušejte klasickou vepřovou panenku s omáčkou z výpeku, která se skvěle hodí k hranolkám, bramborové kaši nebo americkým
Tradiční rybí pomazánka z olejovek
Rybí maso je velmi zdravé, protože obsahuje omega-3 a omega-6 mastné kyseliny a další vitamíny a minerály. K opečené bagetce je výborná právě tato rybí
Steak z tuňáka na grilu (i v troubě)
Steak z tuňáka je specialita, kterou si můžete připravit na grilu, pánvi i v troubě. Cenově je tato ryba sice o něco dražší, ale chutná
Smažená pašerácká kapsa “Pašerák”
Češi milují smažená jídla. Ať už se jedná o řízek, smažené sýry nebo právě hospodskou specialitu, které lidově nikdo neřekne jinak než pašerák. Smažená pašerácká
Vepřové plátky s omáčkou z pečené zeleniny
Kouzlo zeleninových omáček k masu je všeobecně známo. Svíčková na smetaně je toho důkazem. Zkuste si připravit vepřové plátky s lahodnou omáčkou z pečené zeleniny.