Tradiční vietnamské závitky Nem rán
Díky početné menšině obyvatel původně z Vietnamu jsou u nás rozšířená jídla vietnamské kuchyně. Jednou takovou všeobecně známou pochoutkou jsou vietnamské závitky tzv. Nem rán.
Nejlepší buřty na černém pivu
Také se vám stane, že vám zbyde zbytek špekáčků nebo buřtíků z víkendového opékání a nevíte co s nimi? Jednou z nejlepších možných variant jsou
Nejlepší lososová pomazánka
Uzený losos je delikatesa, která nepatří k levným surovinám a pokud po něm sáhnete, rozhodně vyzkoušejte tuto pomazánku. Nejlepší lososová pomazánka se připravuje z čerstvého
Thajské zelené kari s kuřecím
Pokud sháníte recept, který vás zahřeje a zároveň na vás dýchne exotika, tak určitě vyzkoušejte zelené kari. Zelené kari angl. green curry je jednou z
Vepřové maso na hrášku s omáčkou
Nevíte, co připravit z vepřového plecka nebo pečeně? Vyzkoušejte jednoduchý vepřový plátek na hrášku s omáčkou a rýží, který si zamilují i vaše děti. Vepřové
Obalované smažené žampiony (i v těstíčku)
Smažená jídla jsou chuťově dobrá a kromě tradičního řízku v trojobale můžeme smažit různé druhy zeleniny i masa. Vyzkoušejte naše obalované smažené žampiony s tipem
Vepřová panenka s omáčkou z výpeku
Vepřovou panenku lze připravit na mnoho způsobů. Vyzkoušejte klasickou vepřovou panenku s omáčkou z výpeku, která se skvěle hodí k hranolkám, bramborové kaši nebo americkým
Tradiční rybí pomazánka z olejovek
Rybí maso je velmi zdravé, protože obsahuje omega-3 a omega-6 mastné kyseliny a další vitamíny a minerály. K opečené bagetce je výborná právě tato rybí
Steak z tuňáka na grilu (i v troubě)
Steak z tuňáka je specialita, kterou si můžete připravit na grilu, pánvi i v troubě. Cenově je tato ryba sice o něco dražší, ale chutná
Smažená pašerácká kapsa “Pašerák”
Češi milují smažená jídla. Ať už se jedná o řízek, smažené sýry nebo právě hospodskou specialitu, které lidově nikdo neřekne jinak než pašerák. Smažená pašerácká


