Babiččin bramborový salát (výborný a lehký)
Každý by se zapřísáhl, že zná recept na ten jediný a pravý bramborový salát a přes to vlak nejede. Já vám v receptu níže popíšu
Zelný koláč na plech
Zelí je velice zdravá potravina a můžeme ho konzumovat v různých formách. Zelí je skvělé čerstvé, kysané, sladkokyselé, pečené i vařené a dnes z něj
Nejlepší pečená husa
Každý rok na Svatého Martina si najdeme čas a připravíme si svatomartinskou husu s knedlíkem a červeným zelím. Když kupujeme husu, tak se snažíme vybrat
Muffinky s jarní cibulkou (Břicháč Tom)
Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí.
Andaluská kuřecí játra se zeleninou
Dříve jsem játra připravoval pouze na přírodno nebo s omáčkou z výpeku, ale od té doby, co jsem ve své oblíbené restauraci ochutnal tato drůbeží
Rozstřelený ptáček z vepřového masa
Klasický recept na španělské ptáčky obsahují hovězí maso, ale já je občas připravím i z vepřového masa. Omáčka bývá zpravidla o něco světlejší, ale chuťově
Hříbkové rizoto s vepřovou panenkou
Pokud vás už omrzely klasické houbové recepty, tak si můžete připravit toto hříbkové rizoto na italský způsob podávané s plátky vepřové panenské svíčkové, které potěší
Bedly na kmíně a másle
Bedla je velice známá houba, která se dá připravit smažená, ale ne každý zná tento lahodný recept bedel na kmíně a přepuštěném másle. Bedly na