Losos na másle s bylinkami
Ryby jsou zdraví prospěšné, a proto bychom je podle výživových poradců měli jíst alespoň 2x týdně. Zkuste si připravit jednoduchý recept s lososem na bylinkách.
Přírodní kuřecí plátek se šťávou
Kuřecí plátek nemusí nutně znamenat nudný kus neochuceného masa, ke kterému se musíte přemlouvat jako ve školní jídelně. Dobře ho okořeňte a vykouzlíte chutné a
Zabijačkový prejt v troubě
Zabijačka je česká tradice, ze které vznikne spoustu dobrot. Jednou ze známých dobrot ze zabijačky je i světlý a tmavý prejt, kterým se plní jitrnice
Luxusní buřtguláš s bramborem
Zbyly vám špekáčky z letní opékačky? Vyzkoušejte skvělý buřtguláš, kde zbylou uzeninu zužitkujete a ještě si budete s rodinou pomlaskávat. Věřte, že po buřtguláši se
Těstoviny se slaninou a vejcem
Pokud máte v lednici k dispozici zbytek slaniny a nějaké to vejce, tak můžete do 30 minut vykouzlit jednoduché a chutné jídlo. Těstoviny se slaninou
Těstoviny s vajíčkem a sýrem
Nemáte nakoupeno nebo prostě jen nestíháte? Připravte si těstoviny s vajíčkem a sýrem, které vás zasytí a navíc si na nich pochutnáte. Těstoviny s vajíčkem
Rozlítaní ptáčci z vepřového masa
Nevíte, co s vepřovým masem? Připravte tyto rozlítané ptáčky, které vycházejí z původního receptu na španělské ptáčky s hovězím masem. Chuťově vás však nezklamou. Rozlítaní
Nejlepší pečený králík (na česneku)
Králičí maso patří ke zdravějším druhům masa a navíc patří k tradičním českým pochoutkám. Moje babička vařila podle tohoto receptu už když jsem byla malá,
Hrachová kaše Pohlreich
Luštěniny jsou oblíbené nejen díky svým zdravotním benefitům, při správné přípravě i výborně chutnají. Jednoduchá hrachová kaše dokáže potěšit i náročnější strávníky. Pro milovníky masa