Andaluská kuřecí játra se zeleninou
Dříve jsem játra připravoval pouze na přírodno nebo s omáčkou z výpeku, ale od té doby, co jsem ve své oblíbené restauraci ochutnal tato drůbeží
Rozstřelený ptáček z vepřového masa
Klasický recept na španělské ptáčky obsahují hovězí maso, ale já je občas připravím i z vepřového masa. Omáčka bývá zpravidla o něco světlejší, ale chuťově
Hříbkové rizoto s vepřovou panenkou
Pokud vás už omrzely klasické houbové recepty, tak si můžete připravit toto hříbkové rizoto na italský způsob podávané s plátky vepřové panenské svíčkové, které potěší
Bedly na kmíně a másle
Bedla je velice známá houba, která se dá připravit smažená, ale ne každý zná tento lahodný recept bedel na kmíně a přepuštěném másle. Bedly na
Nejlepší zapečený květák se sýrem
Květák je poměrně obvyklá zelenina, ze které jsou nejznámějšími recepty květákový mozeček nebo klasický smažený květák. Připravte si tento gratinovaný květák s mozzarellou, bramborem a
Vepřové maso na houbách
Češi jsou považováni za nejvášnivější houbaře na světě a tento fakt se odráží také v naší kuchyni. Tento recept navíc připravíte z čerstvých i sušených
Výborná cuketová pomazánka
Cuketa je jedním z nejdravějších druhů zeleniny. Obsahuje spoustu vitamínů, je zdravá a výborně chutná. Cuketa je vhodná při jakékoli redukční dietě. Během léta můžete
Klasická smaženice z čerstvých hub
Češi jsou národem houbařů a není divu, houby jsou naprosto skvělou ingrediencí při vaření a klasická smaženice patří k nejznámějším receptům z lesních hub! Klasická
Pečená zelenina s vejcem
Nevíte co k večeři a nemáte příliš času? Dejte si pečenou zeleninu s vejcem a doplňte ji svěžím avokádovým dresingem. Zaručeně si pochutnáte. Pečená zelenina