Bezkonkurenční křupavé bramboráčky
Bezkonkurenční křupavé bramboráčky Bezkonkurenční křupavé bramboráčky se dají jíst samotné, ale perfektně se hodí jako příloha k českým jídlům např. k našemu hovězímu guláši nebo
Vynikající dušené bílé zelí k pokrmům
Vynikající dušené bílé zelí k pokrmům Vynikající dušené bílé zelí je nedílnou součástí některých českých jídel. Bez zelí si nedáte například ani knedlo zelo vepřo,
Výborné celeráky (celerové bramboráky se sýrem)
Výborné celeráky (celerové bramboráky se sýrem) Výborné celeráky je odnoš klasických bramboráků z brambor, celeráky se totiž dělají podobně jako klasické bramboráky, ale hlavní surovinou
Babiččiny bramborové knedlíky (křehké a rychlé)
Babiččiny bramborové knedlíky (křehké a rychlé) Babiččiny bramborové knedlíky jsou naše oblíbená příloha k masu, špenátu nebo zelí. Tento recept přidávám v poměru, který používala
Kynuté houskové knedlíky (babiččiny)
Kynuté houskové knedlíky (babiččiny) Kynuté houskové knedlíky je tradiční příloha k českým jídlům, a to zejména omáčkám jako je svíčková na smetaně, guláš a další
Skvělý karlovarský knedlík k omáčkám
Skvělý karlovarský knedlík k omáčkám Skvělý karlovarský knedlík je vhodný především jako příloha k českým omáčkám, zejména se hodí k naší výborné svíčkové omáčce na
Vynikající dušené červené zelí (zahuštěné)
Dušené zelí je pro českou kuchyni velice typické, protože se servíruje společně s nejtradičnějšími jídly jako jsou výpečky, kachna, plněné knedlíky a další. Vyzkoušejte naši
Indické placky čapátí a plněná aloo paratha
Indické placky čapátí a plněná aloo paratha Indické placky čapátí a plněná aloo paratha jsou velmi oblíbené druhy příloh, které nejčastěji dostanete k indické omáčce
Nejlepší bramborový salát (nejen na Vánoce)
Nejlepší bramborový salát je samozřejmě ten domácí. Připravit ho můžete hned na několik způsobů. Najdete jich na internetu desítky a možná i stovky. Je však
Low carb jogurtové pečivo
Low carb jogurtové pečivo Low carb jogurtové pečivo zvládne každý. Jeho nenáročnost Vás překvapí. Navíc je nadýchané, omezené na příjem sacharidů a ještě skvěle chutná.