Přidat recept Přidat recept

Zdravá květáková pomazánka (lehká a svěží)

Zdravá květáková pomazánka
  • Čas přípravy
    20 minut
  • Doba vaření
    20 min
  • Porce
    6
  • Zhlédnutí
    39

Zdravá květáková pomazánka

Zdravá květáková pomazánka je má oblíbená sezónní pomazánka. Tento recept je velmi snadný na přípravu a s přehledem ho zvládne každý. Pokud máte rádi pomazánky, tak květáková pomazánka je zdravou volbou. Pomazánku si můžete skladovat v lednici několik dní. K přípravě veganské verze použijte veganský

Suroviny na květákovou pomazánku

  • 300 g květáku
  • 120 g polotučného tvarohu
  • 1 lžička lahůdkového droždí
  • 1/2 lžičky kurkumy
  • sůl & pepř

Příprava květákové pomazánky

  1. Nejprve květák opláchněte a poté okrájejte na menší růžičky, které vyložte na pečící papír a dejte na 15 minut do předehřáté trouby na 180 stupňů.
  2. Upečený květák nechte vychladnou a poté jej s ostatními surovinami umixujte v misce do kašovité směsi. Nakonec dochuťte solí a pepřem.

Vyzkoušejte také:

 

Mohlo by se vám líbit

Ohodnotit recept

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

X