Recepty

  • 1 063
  • 0

Marináda na ryby s bylinkami a citronem

Dobře udělaná ryba na grilu není žádný kumšt, stačí, když maso nevysušíte a použijete naší bylinkovou marinádu s citronem na dochucení. Marináda na ryby s bylinkami a citronem je snadná marináda,

Pokračovat ve čtení
  • 1 252
  • 0

Vepřové špízy na grilu

Rádi grilujete? Tak to musíte vyzkoušet tyto jednoduché, šťavnaté špízy s masem a zeleninou. Pokud není zrovna hezké počasí, můžete si je připravit v troubě. Vepřové špízy na grilu jsou skvělou

Pokračovat ve čtení
  • 1 908
  • 0

Nejlepší domácí housky (jednoduché)

Houska je druh jemného pečiva oválného tvaru. Housky připravujeme tak, že splétáme několik pruhů těsta jako copánek a vznikne nám pletýnka. Nejlepší domácí housky (jednoduché) jsou krásně voňavé, křupavé a

Pokračovat ve čtení
  • 1 019
  • 0

Sweet chilli marináda (sladko-pálivá)

K letní sezóně neodmyslitelně patří grilování a u správné grilovačky nesmí chybět dobrá marináda. Pokud rádi grilujete kuřecí maso, doporučuji sáhnout po této sladko-pálivé marinádě. Sweet chilli marináda je sladko-pálivá marináda,

Pokračovat ve čtení
  • 1 329
  • 0

Pivní marináda na vepřové maso

K letní sezóně neodmyslitelně patří grilování a ke grilování marinády. Pokud rádi grilujete vepřové maso, doporučuji sáhnout po této brazilské pivní marinádě. Pivní marináda na vepřové maso není nijak složitá

Pokračovat ve čtení
  • 947
  • 0

Křupavé cuketové bramboráky

Cuketa je nejvíce využívána během léta, jelikož sezóna cuket je v Česku od června do října. Její plody mohou dosáhnout délky až 40 cm, ale na vaření používáme především cukety

Pokračovat ve čtení
  • 1 789
  • 1

Grilovaný hermelín v alobalu

Grilovací sezóna je v plném proudu a kromě masa a zeleniny se perfektně na gril hodí také sýry. Hermelín je jedním z nejoblíbenějších sýrů na grilování vůbec. Připravte jej v

Pokračovat ve čtení
  • 1 256
  • 0

Filety z candáta na grilu

Ryby jsou úžasnou surovinou, kterou doporučuji nevynechat během letního grilování. Kromě toho, že správně udělaná ryba je chuťově velmi dobrá, tak je rybí maso také zdravé. Candát je jedna z

Pokračovat ve čtení
  • 1 540
  • 0

Grilovaný pstruh s citronem a bylinkami

Grilovací sezóna začala a jednou z úžasných surovin na gril jsou ryby. Pstruh je sladkovodní ryba, která se na gril perfektně hodí a lze ji u nás dostat čerstvou například

Pokračovat ve čtení
  • 1 111
  • 1

Nejlepší kuřecí na kari s jablíčky

Kuřecí kari neboli kari kuře je pokrm, který pochází z indického subkontinentu. Běžně se vyskytuje na indickém subkontinentu, jihovýchodní Asii, Karibiku a Velké Británii. My si připravuje takovou českou verzi,

Pokračovat ve čtení