Recepty

Nejlepší žampionová polévka

  • 5 / 5

Žampiony jsou velmi oblíbenou houbou, která má všestranné využití. Vyzkoušejte třeba tuto žampionovou polévku s bramborem. Nejlepší žampionová polévka je krémová houbová polévka, která je

Smažené žampiony plněné hermelínem

  • 0 / 5

Máte rádi smažené žampiony? Pak určitě vyzkoušejte tyto žampiony trochu jinak, a to plněné hermelínem! Smažené žampiony plněné hermelínem je skvělé vegetariánské jídlo, které mé

,

Smažené čínské nudle s kuřecím (Chow Mein)

  • 5 / 5

Smažené čínské nudle jsou u nás velmi oblíbené díky asijským menšinám, které tento pokrm připravují ve svých restauracích na mnoho způsobů. Tyto nudle jsou z

,

Výborný hlívový guláš s fazolemi

  • 5 / 5

Guláš je jedním z nejoblíbenějších jídel nejen u nás, ale i v Maďarsku. Gulášů existuje hned několik druhů podle výběru masa a způsobu přípravy. Tento

,

Kuřecí paličky na medu s bramborem

  • 0 / 5

Buďme k sobě upřímní, ne vždy máme náladu a čas na dlouhé vyvařování. V takovém případě je dobré znát pár jednoduchých a rychlých receptů, které

Pravá krkonošská kulajda ze sušených hub

  • 5 / 5

Kulajda je tradiční česká polévka, která je charakteristická svou sladkokyselou chutí s koprem. Kulajdu připravíte ze sušených, ale i čerstvý či nakládaných hub. Základními surovinami

,

Tradiční vietnamské závitky Nem rán

  • 5 / 5

Díky početné menšině obyvatel původně z Vietnamu jsou u nás rozšířená jídla vietnamské kuchyně. Jednou takovou všeobecně známou pochoutkou jsou vietnamské závitky tzv. Nem rán.

,

Thajské zelené kari s kuřecím

  • 4 / 5

Pokud sháníte recept, který vás zahřeje a zároveň na vás dýchne exotika, tak určitě vyzkoušejte zelené kari. Zelené kari angl. green curry je jednou z

,

Obalované smažené žampiony (i v těstíčku)

  • 0 / 5

Smažená jídla jsou chuťově dobrá a kromě tradičního řízku v trojobale můžeme smažit různé druhy zeleniny i masa. Vyzkoušejte naše obalované smažené žampiony s tipem

Kuřecí směs s houbami a brokolicí

  • 0 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě trápí při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou je popis ingrediencí.