Zapečené gnocchi s mletým masem
Italské gnocchi (vysl. “ňoky”) jsou bramborové noky, které se používají hlavně v italské kuchyni a v obdobách italských receptů. Připravte si tyto zapečené noky s
Italské bramborové gnocchi
Pokud se bavíme o přílohách, tak univerzální surovinou jsou brambory. Kromě kaše, vařených brambor, knedlíků, hranolek nebo bramboráků si můžete připravit tyto lahodné gnocchi. Italské
Bramborák s cuketou a uzeným masem
Máte přebytek cuket a nevíte si s nimi rady? Vyzkoušejte bramborák s cuketou, bramborem a uzeným masem. Bramborák s cuketou a uzeným masem je skvělý
Smažené žampiony plněné hermelínem
Máte rádi smažené žampiony? Pak určitě vyzkoušejte tyto žampiony trochu jinak, a to plněné hermelínem! Smažené žampiony plněné hermelínem je skvělé vegetariánské jídlo, které mé
Nejlepší špízy v troubě Pohlreich
Protože letních a jednoduchých jídel není nikdy dost, rozhodla jsem se přidat i recept na jednoduché špízy (ražniči) z trouby. Nejlepší špízy v troubě Pohlreich
Luxusní smažený sýr Pohlreich
Říká se, že smažený sýr by měl být českým národním jídlem. Tato dnes už klasika je k dostání snad ve všech restauracích a stáncích rychlého
Smažený vepřový řízek od babičky
Řízek je naprostou klasikou české kuchyně a dokonce jej dostanete v naprosté většině českých restaurací. Jídlo je sice jednoduché na přípravu, ale naprosto skvělé pokud
Kuřecí paličky na medu s bramborem
Buďme k sobě upřímní, ne vždy máme náladu a čas na dlouhé vyvařování. V takovém případě je dobré znát pár jednoduchých a rychlých receptů, které