Bazalkové pesto krok za krokem
Bazalkové pesto v Itálii známé jako pesto alla genovese je aromatická směs, která se používá k dochucení jídel, nejčastěji těstovin. Bazalkové pesto je velmi jednoduché na
Pravé milánské špagety (s mletým masem)
Špagety jsou skvělé, ať už připravujete boloňské, carbonara, aglio e olio nebo uhlířské. Pokud máte rádi boloňské ragú, tak milánské špagety vás rozhodně neurazí. Pravé
Vepřové plátky s omáčkou z pečené zeleniny
Kouzlo zeleninových omáček k masu je všeobecně známo. Svíčková na smetaně je toho důkazem. Zkuste si připravit vepřové plátky s lahodnou omáčkou z pečené zeleniny.
Těstoviny s bazalkovým pestem
Pesto alla genovese je zelená omáčka, jejíž hlavní složkou je bazalka. Pesto je považováno za jednu z nejjednodušších forem omáček na těstoviny a vy si
Domácí bazalkové pesto Pohlreich
Čerstvé bylinkové pesto s ořechy a sýrem krásně provoní jakékoli jídlo. Doporučujeme si vždy připravovat vlastní domácí pesto. Vydrží vám v lednici několik měsíců a
Gnocchi s pršutem a sýrem (s prosciutto)
Gnocchi s pršutem a sýrem (s prosciutto) Gnocchi s pršutem a sýrem je velice jednoduché italské jídlo, které vykouzlíte během chvilky. Bramborové noky mám osobně hodně
Domácí těstoviny tagliatelle (pappardelle)
Domácí těstoviny tagliatelle (pappardelle) Domácí těstoviny tagliatelle (pappardelle) jsou známé italské těstoviny. Tyto tlusté nudle se hodí k mnoha receptům nejen italské kuchyně. Můžete vyzkoušet třeba
Krémové těstoviny s houbovou omáčkou
Krémové těstoviny s houbovou omáčkou Krémové těstoviny s houbovou omáčkou je vynikající bezmasé jídlo, které si můžete také připravit s kuřecím prsem. Je to můj oblíbený
Rychlé boloňské špagety z mletého masa
Rychlé boloňské špagety z mletého masa Rychlé boloňské špagety z mletého masa je můj oblíbený recept na špagety s omáčkou. Recept je rychlý, jednoduchý a
Rychlá rajčatová polévka Pohlreich
Rychlá rajčatová polévka Pohlreich Rychlá rajčatová polévka Pohlreich je opravdu chutná a hodí se nejen v chladných zimních dnech, ale také jako běžné každodenní jídlo.