Recepty

Salát caprese

  • 0 / 5

Caprese celým názvem insalata caprese je italský lehký salát, kde dominují 3 hlavní ingredience v barvách, které se nachází i na italské vlajce. Bílá –

,

Noky s kuřecím a baby špenátem

  • 0 / 5

Bramborové noky (gnocchi) jsou výbornou bramborovou přílohou, která se dá kombinovat s mnoha ingrediencemi. Smetanové noky s kuřecím masem, špenátem a česnekem je asi ta

,

Gnocchi se žampiony a slaninou

  • 0 / 5

Bramborové gnocchi (čti ňoky) je skvělá příloha k mnoha jídlům. Vyzkoušejte si připravit tyto jednoduché gnocchi se žampiony a slaninou. Gnocchi se žampiony a slaninou

,

Tagliatelle s lososem a smetanou

  • 0 / 5

Tagliatelle je druh italských těstovin, které se v Itálii podávají nejčastěji k boloňskému ragú. Tyto široké nudle jsou však vhodnou přílohou k mnoha pokrmům včetně

,

Luxusní boloňské špagety

  • 5 / 5

Nejčastější jídlo, které si při slově špagety vybavím jsou boloňské špagety s omáčkou z mletého masa. Je to svým způsobem počeštělá verze boloňského ragú, které

,

ITALSKÉ LASAGNE: Lasagne alla bolognese

  • 5 / 5

Italská zapečená klasika s těstovinami, boloňským ragú a bešamelem – to jsou lasagne. Pracné jídlo, které vás však odmění svou jedinečnou chutí. Italské lasagne v

,

Hříbkové rizoto s vepřovou panenkou

  • 5 / 5

Pokud vás už omrzely klasické houbové recepty, tak si můžete připravit toto hříbkové rizoto na italský způsob podávané s plátky vepřové panenské svíčkové, které potěší

,

Zapečené gnocchi s mletým masem

  • 5 / 5

Italské gnocchi (vysl. “ňoky”) jsou bramborové noky, které se používají hlavně v italské kuchyni a v obdobách italských receptů. Připravte si tyto zapečené noky s

Italské bramborové gnocchi

  • 0 / 5

Pokud se bavíme o přílohách, tak univerzální surovinou jsou brambory. Kromě kaše, vařených brambor, knedlíků, hranolek nebo bramboráků si můžete připravit tyto lahodné gnocchi. Italské

Bazalkové pesto krok za krokem

  • 0 / 5

Bazalkové pesto v Itálii známé jako pesto alla genovese je aromatická směs, která se používá k dochucení jídel, nejčastěji těstovin. Bazalkové pesto je velmi jednoduché na