Těstoviny s vajíčkem a sýrem
Nemáte nakoupeno nebo prostě jen nestíháte? Připravte si těstoviny s vajíčkem a sýrem, které vás zasytí a navíc si na nich pochutnáte. Těstoviny s vajíčkem
Rozlítaní ptáčci z vepřového masa
Nevíte, co s vepřovým masem? Připravte tyto rozlítané ptáčky, které vycházejí z původního receptu na španělské ptáčky s hovězím masem. Chuťově vás však nezklamou. Rozlítaní
Nejlepší pečený králík (na česneku)
Králičí maso patří ke zdravějším druhům masa a navíc patří k tradičním českým pochoutkám. Moje babička vařila podle tohoto receptu už když jsem byla malá,
Hrachová kaše Pohlreich
Luštěniny jsou oblíbené nejen díky svým zdravotním benefitům, při správné přípravě i výborně chutnají. Jednoduchá hrachová kaše dokáže potěšit i náročnější strávníky. Pro milovníky masa
Maďarský perkelt (pörkölt)
Maďarský perkelt je jídlo, které se velice podobá našemu klasickému guláši. Na rozdíl od české verze se nezahušťuje moukou, ale zeleninou. Recept připravuji z hovězího
Luxusní šunkofleky (zapečené flíčky)
Šunkofleky je známé jídlo původem z Německa (Schinkenflecken), které připravuje většina českých domácností. Připravte si těstovinové flíčky s vejcem, uzeným a vykouzlete skvělé jídlo pro
Zapečené tortilly s kuřecím masem
Tortilly jsou oblíbenou pochoutkou zejména v Mexiku, kde pšeničná nebo kukuřičná placka tvoří základ spousty jídel. Zkuste si připravit tyto zapečené tortilly s kuřecím masem,
Vepřový guláš: jednoduchý a výborný recept
Vepřový guláš se přiznám je jedno z častějších jídel, které doma připravuji. Jeho příprava není náročná, jídlo je syté a chutná celé rodině. Vepřový guláš
Vepřová panenka pečená v troubě
Vepřová panenka je nejlibovější a nejdražší kousek vepřového masa, který pravděpodobně koupíte. Přípravu panenky je dobré nepodcenit a dodržet určité postupy, aby byla panenka šťavnatá.
Nejlepší vepřová panenka s omáčkou
Vepřová panenka je nejdražší kus vepřového, a proto bychom s ní měli zacházet s patřičnou úctou. Ukáži vám naprosto jednoduchý recept, jak připravíte šťavnatou panenku